DeathLight
You tell me life isn't that hard.
- En iyi cevaplar
- 0
Oyuncunun sadece skriptle elindeki bir eşyayı kafaya takması mümkün mü?
Sanki bilmiyorum ben ya? Skriptle istiyorum yardım etmiyceksen gidermisin işim var.Bazı serverlerda adminler falan yapıyor, fakat bir server isterse bunuda geçrekleştirebilir, oyuncularda takabilir yani. Admin olarak ise komutu; "/hat" olarak kullanılıyor her sunucuda.
Sanki bilmiyorum ben ya? Skriptle istiyorum yardım etmiyceksen gidermisin işim var.
Hadi yürü yürüOff tmm cnm prdon, gidiyorum Skriptle yapabilen yapar ama senin gibi ego tavana kim yardım ederki?
senin gibi ego tavana kim yardım ederki?
Ben yardım ederim. Problem?Off tmm cnm prdon, gidiyorum Skriptle yapabilen yapar ama senin gibi ego tavana kim yardım ederki?
"Egom" tavan filan yapmadı adam resmen post kasıyor ben kodları istiyorum adam yok pluginlerle yapılır da yok /hat komutuyla olurda vs..Çok Haklısın
Az beklersen arıyorum arşivimde vardı bu kod [DOUBLEPOST=1430485770,1430485679][/DOUBLEPOST]Buldum:
set the head of player to STONE
enchli olarak:
set the head of player to STONE strength 5
Büyük ihtimal çalışacaktır.
DeathLight, benim yazdığım kodu görmediysen diye bu mesajı yazıyorum. Gördüysen ve başka bir yardım gerekmiyorsa lütfen konuyu daha fazla uzatma."Egom" tavan filan yapmadı adam resmen post kasıyor ben kodları istiyorum adam yok pluginlerle yapılır da yok /hat komutuyla olurda vs..
Biliyorum oldu şu "Çocuk" lara yazıyorum.DeathLight, benim yazdığım kodu görmediysen diye bu mesajı yazıyorum. Gördüysen ve başka bir yardım gerekmiyorsa lütfen konuyu daha fazla uzatma.
Demek Rekabet Ha! ^.^ Challenge Accepted!
"Equip player with a Stone "
Çalışabilir.
command /test:
trigger:
set the helmet of player to STONE