Bize biraz anlamından bahset.
Özel bir anlamı var ise açıklayabilirsin.Anlam kim
Eserimizin ismi nedir?(  ̄┏_┓ ̄) anlam...
Anlamam bòhöhöy!(  ̄┏_┓ ̄) anlam...
Bir de uzak geleceği düşün. İnternette zamanda yolculuk yapacağız.Bazen eski profillere bakıyorum. Son giriş tarihi 2018, 2019 olanları görünce unutmamış sonradan da girmiş diyorum ama kayıt tarihi 2014. Son girişinden beri ilk kayıt ve son giriş arasındaki sürenin iki katı bir süre geçmiş. Bir benzeri forumun eski demirbaşlarına bakarken oluyor. Kayıt tarihi 2013, son aktiflik 2015. 2 yıl aktif kalmış sadece. O zamanlar daha uzun hissettiriyordu sanki.
İki yıl yine forumlar için uzun süre ya, hani düşünüyorum evet belki hayat için o kadar süre değil ama nben de hani 2014-2016 sırasında ne kadar olay gördüm forumdaBazen eski profillere bakıyorum. Son giriş tarihi 2018, 2019 olanları görünce unutmamış sonradan da girmiş diyorum ama kayıt tarihi 2014. Son girişinden beri ilk kayıt ve son giriş arasındaki sürenin iki katı bir süre geçmiş. Bir benzeri forumun eski demirbaşlarına bakarken oluyor. Kayıt tarihi 2013, son aktiflik 2015. 2 yıl aktif kalmış sadece. O zamanlar daha uzun hissettiriyordu sanki.
Teknoloji yıllardır gelişiyor. Bu bağlamda forum kültüründen her geçen yıl daha da uzaklaşıyoruz. Aslında yapay zeka ile araya birkaç kullanıcı eklense ve bunlar insan gibi bilgi veya eğlence amaçlı konu oluşturup yorumlar yapsa bu durum forumların canlanmasına fayda sağlayabilir.İki yıl yine forumlar için uzun süre ya, hani düşünüyorum evet belki hayat için o kadar süre değil ama nben de hani 2014-2016 sırasında ne kadar olay gördüm forumda