Arkadaşlar Minecraftı bi sitede gördüm merak ettim kayıt oldum kendi sitesinden tarayıcı üzerinden demosunu oynadım videolarını izledim diziler felan çok güzeldi oyun beni çok sardı hele multiplayerde düşünsene binlerce (belki) insan var herkezin evi var herkezin bi amacı var arkadaş ortamı kaleler köyler böyle şeyleri sevdim telefonuma hemen çakma .apk si var Minecraft Pocket Edition yükledim oynadım SP modda şimdi kafam karıştı orjinal alıcam ama kayıt oldum minecraft.net ten registere tıkladım üstten beyaz bi sayfada mojang yazıyodu ordan kayıt olurken ID felan sormadı e-mail yazdım şifre gizli soru vb. minecraft lahunceri indirdim meraktan optionsta Premiumu işaretleyince User ID soruyo şimdi Orjinal alınca ben bana gelen keyi nereye girecem pek bir şey bilmiyorum kusura bakmayın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
dan alıcam indirime girdiği zaman key geldiği zaman keyi nereye gireceğim premium hesap diye bir şey duydum orjinal alınca o olacakmı sorunsuzca hem multiplayer hem singleplayer oynayabilecekmiyim sorunsuzca skin değiştirebilecekmiyim yani sorunsuzca her şey yapabilecekmiyim bana biri anlatsın şu minecraft haltını kafam karıştı.