Merhaba Kardeşler

ZiYaBoSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Minecraftı bi sitede gördüm merak ettim kayıt oldum kendi sitesinden tarayıcı üzerinden demosunu oynadım videolarını izledim diziler felan çok güzeldi oyun beni çok sardı hele multiplayerde düşünsene binlerce (belki) insan var herkezin evi var herkezin bi amacı var arkadaş ortamı kaleler köyler böyle şeyleri sevdim telefonuma hemen çakma .apk si var Minecraft Pocket Edition yükledim oynadım SP modda şimdi kafam karıştı orjinal alıcam ama kayıt oldum minecraft.net ten registere tıkladım üstten beyaz bi sayfada mojang yazıyodu ordan kayıt olurken ID felan sormadı e-mail yazdım şifre gizli soru vb. minecraft lahunceri indirdim meraktan optionsta Premiumu işaretleyince User ID soruyo şimdi Orjinal alınca ben bana gelen keyi nereye girecem pek bir şey bilmiyorum kusura bakmayın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dan alıcam indirime girdiği zaman key geldiği zaman keyi nereye gireceğim premium hesap diye bir şey duydum orjinal alınca o olacakmı sorunsuzca hem multiplayer hem singleplayer oynayabilecekmiyim sorunsuzca skin değiştirebilecekmiyim yani sorunsuzca her şey yapabilecekmiyim bana biri anlatsın şu minecraft haltını kafam karıştı.

kaptanprays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

bu sitedeki linki indirin kafanıza göre ad yazın oyuna başlayın iyi oyunlar (sadece mesajlara cevap veririm)
lütfen bir beğeniyi çok görmeyin. iyi oyunlar (eğer olmazsa ekran kartı sürücülerini güncelleyin)

ZiYaBoSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Multiplayer oynayabilecekmiyim ve girdiğim bir serverda yaptığım şeyler sonradan yok olmayacak demi scanning for LAN Worlds yazıyo bir şey yazmıyo doğrudan katılıp bi server IP si yazdığımdada kapanıyo oyun ilk sorduklarıma cevap verirseniz sevinirim korsan yanlısı değilimde.

ZiYaBoSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Girmiyo Multiplayere İlk sorduğum sorulara cevap verirseniz sevinir pek korsan yanlısı değilim Force update yapmadan giriyim dedim mp ye girmedi force update yaptı şimdi mp ye tıklayınca direk kapanıyo :D sorduklarımı yanıtlayın lütfen...

ZiYaBoSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Küfür ve hakaret içeren mesajlar yazmak yasaktır. [ Düzenleyen : Patrayanist ]

kaptanprays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KARDEŞ BNE GÜNCELLEDİM OYNADIM KENDİNİ BİŞEY SANANLAR SAÇMALIYO DEVAMLI VE BİZE SUC ATIYOR BEN OYNUYORUM SABAHTAN BERİ GUNCELEMEDEN OYNANIMIYORUDU OYUZKEN KONUSMA OTUR AHMAKTA SENSİN AÇMIŞ GİBİ KONUSUYO BNE AÇTIM AÇ ÖLE KONUS

Smineate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Multiplayer oynayabilecekmiyim ve girdiğim bir serverda yaptığım şeyler sonradan yok olmayacak demi scanning for LAN Worlds yazıyo bir şey yazmıyo doğrudan katılıp bi server IP si yazdığımdada kapanıyo oyun ilk sorduklarıma cevap verirseniz sevinirim korsan yanlısı değilimde.
Kardeş Hamachili serverdir genelde çoğu server hamachili hamachi indir.
al sana link kardeş.Beğenirsen sevinirim

ZiYaBoSS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oncelikle onyargili oldugum icin ozur dilerim lahunceri force update tiklayim username yazip aciyoruz multiplayer dogrudan degil server ekleyerek oynuyoruz servere girince 7 8 sn de kayit olamassan birden kick yiyo