Herobrine'dan Korkuyorum Yardım Lütfen!

NosTale

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sesi kısık oynarsan herobrine bişe yapamaz :D Zaten oyunda şu an yok ama slanderman varsa yandın :D

Lovebeer24

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta herobrine diye bir şey yoktur lütfen inanmayınız. Herobrine resimleri ve videolari tamamen bir mod sayesinde yapılmaktadır. Herobrine minecraft alpha aşamasında iken hayvanların davranışlarını incelemek için eklendi ve kaldırıldı.
Bu arkadaşın dedigi dogru peki herkezde resmi var mesela zombie skini yerine canavarin skininini herobrine ile degiştirip kapiya birtane zombi spawnliyor ve kandırıyor

UjanseiRUSS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftın sesini biraz kıs ve bir müzik filan aç müzik arkadan çalsın sende oynamana bak Birkerede ben madende tam diamond buldum çok sevindim tam aldım tıss sesini duydum gerisini hatırlamıyorum :)

RyuLord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karşim bak şimdi. PC'yi Kır, Çöpe at. Korkun kalmaz emin ol.
Yav dalga mı geçiyorsunuz? Herobrine BETA 1.6.6 Sürümünde kalktı bunu öğrenin!

TMAS

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba Liliven Herobrine, Minecraft dünyasının hayali karakteridir. Oyun yapımcılarının defalarca hiçbir zaman oyuna Herobrine eklemediklerini söylemelerine rağmen, bazı forum ve internet sitelerinde bu hayali karakter üzerinden hikayeler yazılmıştır.Oyunun yapımcısı olan Notch’un ölen kardeşi anısına oyuna eklendiği söylenen Herobrine, hiçbir zaman resmi olarak oyuna eklenmemiştir.

Ancak Herobrine lakaplı bir internet korsanı, oyunun içine sızarak her güncellenen versiyonuna bu karakteri dahil etmiştir. Bu nedenle oyunun her yeni güncellemesinde, oyun yetkilileri tarafından “Herobrine silinmiştir. (BÜTÜN HEROBRİNE NOTCH HİKAYELERİ YALANDIR) (HEROBRİNE GÖRMEK İSTERSEN MOD YÜKLEYİP GÖREBİLİRSİN) Yani korkama gerek yok:lol: