Enokan
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
demekki modda virüs varmış banada olmuştu yoksa benim 200lü modp ackım bitmiştiabi ben durabiyaw mod packını indirdim 1 tanedaha mod yükledim tüm modlar yok oldu o mod çalıştı
demekki modda virüs varmış banada olmuştu yoksa benim 200lü modp ackım bitmiştiabi ben durabiyaw mod packını indirdim 1 tanedaha mod yükledim tüm modlar yok oldu o mod çalıştı
forge mod loader in getirdigi meta inf yi silmiyeceksiniz...forge yükklüyorum meta.inf i siliyorum oyuna giriyorum hello yazıyo ya o yüklü %99 oluyo duruyo hata şu
/roaming/.minecraft/forge.modloader intsaller.txt hatası veriyo napacağım (her forge de öyle oluyo)
not: onu sildim yeniden aynı şeyler oluyo.
configlerini yükleyebilirsinrail craft ve steve's carts atığımda çakışıor nasıl çözebilirim
çok teşekkürlero zaman skydazdan yükleyebilirsin ben skydazdan yükleyince öyle bir sorun olmadı
ben zaten normal forge un getirdiği mete.infi siliyorumforge mod loader in getirdigi meta inf yi silmiyeceksiniz...
skyazdan forge mod loader isteyen vir mod yükleyin çalışabilirben zaten normal forge un getirdiği mete.infi siliyorum
Technich launcher cracked yazarsanız çıkar googleye[DOUBLEPOST=1370983692,1361368758][/DOUBLEPOST]4 ay oldu ama hayla günceltechinc mod lazım nasıl bulabilirim minecraft orginal değil
hatta tam hata şu yazıyo o hello yazan ve dolan şeyde ekran çıkıyo orda şu yazıyo
CRITICAL ERROR
modloader was detected in this environment forgemodloader cannot be installed alongside modloader all mods should work without modloader being installed because forge modloader is 100% compatible with modloader re-install minecraft forge or forge modloeder into a clean jar and ty again.
...
anladım kadarıyla ing pek iyi değil ama sanırım modloader ile forgemodloaderi yeniden kurmamı istiyo sence bir yardım etsen.
Bilal BasutAdını söylermisin.