Run.bat'ı açınca Bilgisayarım Yeniden Başlatılıyor (Kapanıyor) Yardım!!

kararock

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben Minecraft 1.4.6 sürümünde Server Kurdum ama Run.bat Dosyasını açınca Pc'yi yeniden başlatıyor Yardım Edin Lütfen :/

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
internetten indirdiysen içindeki kodlara bak belki biri sana bir şaka yapmıştır :p

xWiggle

Kömür Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Evet bat dosyandaki kodu yazarsan yardımcı olabiliriz,
Bilgisayarının donanım özelliklerini de söylersen sevinirim.

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet işlemci ısınırsa doğal olarak pc'yi kapatır.Çalıştırdığınız .bat uzantılı dosada -r veya shutdown -r varsa bu normaldir. :) Donanım özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz.

kararock

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın arkadaşlar bilgisayar ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum çünkü daha yakında aldık reklam olmasın ama 2800TL ile aldık 3 veya 2 adet güçlü fan var ısınmasına imkan yok..

Alın İşlemcim :

FX X8 8120 Soket AM3+ 3.1 GHz 16 MB cache 32nm İşlemci

Pc 64 Bit.

Bat Dosya Kodu ;

java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Bu Arada Eskiden Hiç Problem olmuyordu Aynı Kod İle Açıyordum Eskiden derkende 2 Gün Önce :)

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlardan olacağını pek sanmıyorum ama kontrol et.ip yi doğru yazdığına emin ol,jar dosyasının ismini craftbukkit yaptığından emin ol.Java update geldiyse güncelle,güncellediysen sil,eski versiyonu yükle.

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
"C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar nogui
PAUSE

bunu dene 100 100 olur olmassa bana serverinin ismini söyle tekkit.jar böyle ismi