Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Run.bat'ı açınca Bilgisayarım Yeniden Başlatılıyor (Kapanıyor) Yardım!!
Evet işlemci ısınırsa doğal olarak pc'yi kapatır.Çalıştırdığınız .bat uzantılı dosada -r veya shutdown -r varsa bu normaldir. Donanım özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz.
Bakın arkadaşlar bilgisayar ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum çünkü daha yakında aldık reklam olmasın ama 2800TL ile aldık 3 veya 2 adet güçlü fan var ısınmasına imkan yok..
Bunlardan olacağını pek sanmıyorum ama kontrol et.ip yi doğru yazdığına emin ol,jar dosyasının ismini craftbukkit yaptığından emin ol.Java update geldiyse güncelle,güncellediysen sil,eski versiyonu yükle.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.