Bukkit Eklentileri (Pluginleri) | İsteklerinizi Yazabilirsiniz

kskli3546

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya Ben Oyunda İnsanlara Nasi Rank Vercem Pulgin Varsa Sölermisin Kodsuz Olsun 1 De Renklerini Nasi Ayarlicam

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ranork bu tnt ve crepper patlaiynca etrafa zarar veren plugini verirmsin?
Tnt in koyulmasini nasil engelleyebilirim_?

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ranork bu tnt ve crepper patlaiynca etrafa zarar veren plugini verirmsin?
Tnt in koyulmasini nasil engelleyebilirim_?

Anladığım kadarıyla creeper ve tnt patlayınca oluşturduğu hasarı önleyen bir plugin istiyorsunuz. Essentials plugininde bu özellikleri kapatarak hasarı önleyebilirsiniz. Kapatmak için ;

"plugins>Essentials" bölümüne girerek "config.yml" dosyasını Word Pad veya benzeri bir programla birlikte açarak EssentialsProject bölümlerindeki gerekli yerleri aşağıdaki gibi ayarlayarak sorunu çözebilirsiniz.

tnt-explosion: true
tnt-playerdamage: true (Bunu bu şekilde ayarlarsanız tnt oyunculara hasar vermez.)
creeper-explosion: true
creeper-blockdamage: true

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials dosyasının içindeki config.yml dosyasını Word Pad veya benzeri bir programla açıp EssentialsChat bölümüne iniyoruz, ardından "radius=0" yazan yerdeki 0 ' ı değiştiriyoruz.İstediğiniz bir sayı yapabilirsiniz, bu sayı bir kişinin bağırmadan bir şey yazınca gözüken uzaklığı gösteriyor.

ProofStriker355

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Bi yardim etsen Bi plugin var bloğun üstüne itemi atinca dönüyo hiç kaybolmuyor Market plugini gibi bise bi yardim :)

cagatayd989

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende ne zamandır aradığım bi plugini sorcaktım; Mesela sarıya boyadık deri seti ismini degistirdik adını eri pantolon yaptık onu oldugu gibi markette nasıl satabiliriz ?

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben hamachi bukkit server kurdum essentials ile groupmanager i yükledim ve permissions lara yazdım essentials.setwarp ile essentials.warp ama mesela bir yeri market yapıcam /setwarp market diyorum mesala bu komutu kullanacak yetkiniz yoktur diyo kendime nasıl yetki veririm acaba permissionsların hepsini yazdım olduda ama kendim yapınca yetki yok diyor nasıl yetki veririm op yapıyorum hala yekti yok diyor

"/manuadd nick Owner" komutunu kullanarak kendinizi veya bir başkasını taşıyabilirsiniz.