- En iyi cevaplar
- 0
Plugini arşiv dosyası gibi winrar veya winzip gibi bir programla açın. İçinde bulunan messages.yml dosyasını düzenleyin.Arkadaşlar Essentials Pluginini nasıl Türkçe Yapıyoruz?!:bruised:
Plugini arşiv dosyası gibi winrar veya winzip gibi bir programla açın. İçinde bulunan messages.yml dosyasını düzenleyin.Arkadaşlar Essentials Pluginini nasıl Türkçe Yapıyoruz?!:bruised:
Sence konu burası mı ?...kardeş bana jobs ve minigames pluginleri gerek bide group managerda group ekleme komutlarini yazar misin?
Sonunda istediğim soru tipiBi server videosu izliyordum , oyuncular öldükleri zaman itemları gitmiyorduOnu nasıl yapabilirim ?
Sonunda istediğim soru tipi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.isimli plugini indirip kurduğunuzda bu olay gerçekleşecektir. Listeye ekliyorum..
Nerede ve nasıl yazdığına bakıp plugini bulun ardında plugini siz editleyin veya plugini değiştirin aksi takdirde düzeltemezsiniz.merhaba ben serverim için plugin paketi yükledim fakat oyun içerisinde sürekli NataCraft geçip duruyor ama benim serverim BalCraft nasıl değiştiririm yada bu pluginin adı nedir ?
Büyük ihtimalle bir duyuru plugini. Sunucunuzda hangi duyuru plugini yüklüyse onu editleyin veya değiştirin. AutoMessage,ScheludAnnouncer gibi pluginler olabilir.[NataCraft] : Vip 10 tl | megavip 20 tl diye geçiyor hangi plugin bu
Editlemeyi bilmiyorsanız pluginin klasörünü ve jar dosyasını silip lazımsa bir tane duyuru plugini yüklemenizi öneririm.pluguni nasıl editleyip deistircem