bazı yapıtlar tam çıksın diye yerin dibinden kopyalanıyo onun için yüksekte olur onun için msl 2 blok yukarda yapmaya başlıyosa 2 blok aşşağı kaz sonra başlatbende hep yüksege yapıyo evleri fln yada altını toprakla dolduruyo yani zemine yapmıyo?Çözümünü bilen?
Tavsiye için Sağolbazı yapıtlar tam çıksın diye yerin dibinden kopyalanıyo onun için yüksekte olur onun için msl 2 blok yukarda yapmaya başlıyosa 2 blok aşşağı kaz sonra başlat![]()
bende hep yüksege yapıyo evleri fln yada altını toprakla dolduruyo yani zemine yapmıyo?Çözümünü bilen?
Özelden IP ver gelip bakıyım bide ben deniyeyim !Iki Farklı Pluginleri Denedim Biris 1.4.7 Diğeri ise 1.5 İkisinide Teker Teker Yükledim /pl Yazip Baktim 1.4.7 de Kırmızı Değil
Genede Çalışmıyor Java Exeption Hatası Veriyor 1.5 Yükleyip Denedim /pl Yazinca kirmizi çikiyor...
bak bitane yap /builder load buildadi sonra bida yarat bida yazp yine ayni sonrada ilk yarattina /builder build groupall layers:2 yaz sonra diyerini seç onada aynisini yazya bi türlü yapamadim 2 tane npc yaratiyorm /builder build groupall layers:2 yaziyorm sadece biri yapiyo diğeri duruyo orda çözümünü bilen varmı ?
evet sağ tıklayıp seçebiliyrsan sağ tıklayıp seç/npc select olarakmı seçicem
alakasız olcak birde port açmayı öğretebilirmisinz uydunet kullanıyorum 192.68.0.1 olmuyor varsayılan ağ geçidinin falan yaptım ipv4 yine olmadı yardım edene swde opluk
Kardeş çok Sağol Gerçekten Ama Benimkiler özür dilerim Çıktı Sanırım Biri Bi Blok Koyuyor Öbürü Kırıyorbak bitane yap /builder load buildadi sonra bida yarat bida yazp yine ayni sonrada ilk yarattina /builder build groupall layers:2 yaz sonra diyerini seç onada aynisini yaz