Citizen 2 Builder Plugin

RauL07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende hep yüksege yapıyo evleri fln yada altını toprakla dolduruyo yani zemine yapmıyo?Çözümünü bilen?

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
bende hep yüksege yapıyo evleri fln yada altını toprakla dolduruyo yani zemine yapmıyo?Çözümünü bilen?
bazı yapıtlar tam çıksın diye yerin dibinden kopyalanıyo onun için yüksekte olur onun için msl 2 blok yukarda yapmaya başlıyosa 2 blok aşşağı kaz sonra başlat :D

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
Iki Farklı Pluginleri Denedim Biris 1.4.7 Diğeri ise 1.5 İkisinide Teker Teker Yükledim /pl Yazip Baktim 1.4.7 de Kırmızı Değil
Genede Çalışmıyor Java Exeption Hatası Veriyor 1.5 Yükleyip Denedim /pl Yazinca kirmizi çikiyor...
Özelden IP ver gelip bakıyım bide ben deniyeyim !

gorkem1231

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya bi türlü yapamadim 2 tane npc yaratiyorm /builder build groupall layers:2 yaziyorm sadece biri yapiyo diğeri duruyo orda çözümünü bilen varmı ?

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
ya bi türlü yapamadim 2 tane npc yaratiyorm /builder build groupall layers:2 yaziyorm sadece biri yapiyo diğeri duruyo orda çözümünü bilen varmı ?
bak bitane yap /builder load buildadi sonra bida yarat bida yazp yine ayni sonrada ilk yarattina /builder build groupall layers:2 yaz sonra diyerini seç onada aynisini yaz

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
alakasız olcak birde port açmayı öğretebilirmisinz uydunet kullanıyorum 192.68.0.1 olmuyor varsayılan ağ geçidinin falan yaptım ipv4 yine olmadı yardım edene swde opluk

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir ev seçmişim adam saatlerce uğraştı ama muhteşem oldu ev. Villa gibi. (Zaten villa da).

HuseyinB

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
alakasız olcak birde port açmayı öğretebilirmisinz uydunet kullanıyorum 192.68.0.1 olmuyor varsayılan ağ geçidinin falan yaptım ipv4 yine olmadı yardım edene swde opluk
Şu Videoya Bakarsan Yapabilirsin Diye Düşünüyorum Yapamazsan da Youtube ye Minecraft Portlu Server Kurulumu Yaz Çıkar. Yardımcı Olduysam Ne Mutlu[DOUBLEPOST=1438605957,1438605870][/DOUBLEPOST]
bak bitane yap /builder load buildadi sonra bida yarat bida yazp yine ayni sonrada ilk yarattina /builder build groupall layers:2 yaz sonra diyerini seç onada aynisini yaz
Kardeş çok Sağol Gerçekten Ama Benimkiler özür dilerim Çıktı Sanırım Biri Bi Blok Koyuyor Öbürü Kırıyor