Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
dogru sölüyon kardeşim. bende katılıyorum miktofonu yenilesen yeter gibi bide bilgiseyarındaki eklentiler kapa ve silusta oyunun kasıyo. konuşamıyorsunuz bile daha. hele şu başlangıç merasimi neydi öyle düğünde nikah kıyıyorsunuz gibi. aslında bu işte biraz yetenektir yani sana sesin kötü demiyorum. sadece sesinin uygun olması lazım. ve bence senin sesin uygun değil ki tabi beni dinlemek zorunda değilsin elbette birşeyler yapıp uğraşmak hakkın. Pek umut olmasada başarılar dilerim.![]()
Tabikide Kardeşim Ama videodaki ben değilim. Ben JrArda Nickli şŞahısımdogru sölüyon kardeşim. bende katılıyorum miktofonu yenilesen yeter gibi bide bilgiseyarındaki eklentiler kapa ve sil
Kardeş şuana kadar bunu birtek sen dedin Benim userlerim (hiç tanımadıgıklarim) Çok güzel olmuş , xxxx oyunununda videosunu çekermisiniz , yeni başlayanlara gore çok iyisiniz ... vb iltifatlar ediyorlar . Görüşünü bildirdigin için yinede teşekkürler ama ne olursa olsun biz ayrılana kadar videomuzu çekecegiz ..usta oyunun kasıyo. konuşamıyorsunuz bile daha. hele şu başlangıç merasimi neydi öyle düğünde nikah kıyıyorsunuz gibi. aslında bu işte biraz yetenektir yani sana sesin kötü demiyorum. sadece sesinin uygun olması lazım. ve bence senin sesin uygun değil ki tabi beni dinlemek zorunda değilsin elbette birşeyler yapıp uğraşmak hakkın. Pek umut olmasada başarılar dilerim.![]()
yanlış kanal kardeşimDoğukan kardeşim Aşağılamak gibi olmasın yanlış anlama . AmaBu nedir abi yaaaDDDD