Minecraft Günlükleri 0 Dan 3 Kişi Başlamak [özel]

ardabjk67

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar sırf siz 0 dan günlük izleyebileseniz diye sizin için video yaptik ... Ayrica teamimiza alimimiz vardi miciniz olsun yeter ... Gta Samp Darkness 2 LoL ve minecraft videolarimiz mevcuttur Abone olmayi unutmayiniz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

dogukanhbo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
usta oyunun kasıyo. konuşamıyorsunuz bile daha. hele şu başlangıç merasimi neydi öyle düğünde nikah kıyıyorsunuz gibi. aslında bu işte biraz yetenektir yani sana sesin kötü demiyorum. sadece sesinin uygun olması lazım. ve bence senin sesin uygun değil ki tabi beni dinlemek zorunda değilsin elbette birşeyler yapıp uğraşmak hakkın. Pek umut olmasada başarılar dilerim. :)

xMrSero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
usta oyunun kasıyo. konuşamıyorsunuz bile daha. hele şu başlangıç merasimi neydi öyle düğünde nikah kıyıyorsunuz gibi. aslında bu işte biraz yetenektir yani sana sesin kötü demiyorum. sadece sesinin uygun olması lazım. ve bence senin sesin uygun değil ki tabi beni dinlemek zorunda değilsin elbette birşeyler yapıp uğraşmak hakkın. Pek umut olmasada başarılar dilerim. :)
dogru sölüyon kardeşim. bende katılıyorum miktofonu yenilesen yeter gibi bide bilgiseyarındaki eklentiler kapa ve sil

ardabjk67

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dogru sölüyon kardeşim. bende katılıyorum miktofonu yenilesen yeter gibi bide bilgiseyarındaki eklentiler kapa ve sil
Tabikide Kardeşim Ama videodaki ben değilim. Ben JrArda Nickli şŞahısım :) .. Bilgisayarin kasmasi 1 hafta onceydi zaten bizde videoyu izleyince format attik suan bilgisayarımızda Darkness 2 LoL Minecraft ve GtaSAMP var Yani O lag . Mic konusunda en kısa zamanda değiştirmeye çalışacagız...

ardabjk67

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş şuana kadar bunu birtek sen dedin Benim userlerim (hiç tanımadıgıklarim) Çok güzel olmuş , xxxx oyunununda videosunu çekermisiniz , yeni başlayanlara gore çok iyisiniz ... vb iltifatlar ediyorlar . Görüşünü bildirdigin için yinede teşekkürler ama ne olursa olsun biz ayrılana kadar videomuzu çekecegiz ..

ardabjk67

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Az kalsın unutuyordum , sizler daha çok gülesiniz eğlenesiniz diye sesi çok değişik olan insanlarla çekiyoruz.Amacımız DALGA GEÇMEK değil .. Sadece izlerken Eğlendirmek !