Soruları ne yazıkki forumda cevaplamıyoruz soru ve şikayetler isadece facebook sayfamızda yanıtlıyoruztebrikler cok guzel map siz belki biliyorsunuzdur mobu mobun ustune bindirme nasıl yapılıyor sethblingin yontemi olmuyorda
Yeterince kanıtlanmamış ama patlamalar gayet belli ediyor tebrik ederiz haritamızın onur salonu hafta sonu gelcek olan güncellemeden sonra acılıcaktır isminizi koyucağızAz önce bitirdim lütfen onur listesi varsa ismimi ekleyiniz
SS:
Oyun bitince GM olup haritanın üstünden haritayı creeperlerin ne hale getirdiğini çektim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bitirdiğimin kanıtı:Ghast Tear çıktı ghasttan valla zor kurtardım zombilerden falan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Harita için fazla kanıta gerek yok denizaltı dehlizleri haritasından sonra bu haritaya güncelleme gelicek onur salonu duruma göre acılıcak ve boş zamanlarınızı eğer iyi buildciyseniz caga adventure 2.takım suanda buildci kişileri kabul ediyor iyi buildi olan skype kullanan herkes test edilip alınabilir boş zamanlarını caga adventure ile doldurabilirsin bu sadece bir tavsiyedir iyi akşamlarTeşekkür ederiz bide daha fazla ne kanıtı koyuyım illa envanterimi gösteriyim![]()
Harita için fazla kanıta gerek yok denizaltı dehlizleri haritasından sonra bu haritaya güncelleme gelicek onur salonu duruma göre acılıcak ve boş zamanlarınızı eğer iyi buildciyseniz caga adventure 2.takım suanda buildci kişileri kabul ediyor iyi buildi olan skype kullanan herkes test edilip alınabilir boş zamanlarını caga adventure ile doldurabilirsin bu sadece bir tavsiyedir iyi akşamlar
Caga adventure grubu için önemli olan sadece build yeteneğidir 1.grubumuzda 10 yaşında bile olan var ama bizim için yaş ortalaması yok sadece build yeteneğiBenim yaşım biraz küçük hemde ben daha çok küçük ev buildlerinde daha iyiyim yaşımı söylersem ayıp olur
Ayrıca skypemde var ama burada paylaşamam çünkü benim böyle bi takıntım var![]()