Yaratık savaşları Arena seviye sistemli (Caga adventure)

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tebrikler cok guzel map siz belki biliyorsunuzdur mobu mobun ustune bindirme nasıl yapılıyor sethblingin yontemi olmuyorda

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
caga adventure yeni elemanlarını arıyor (Yakında) yakında acılcak konu başlığımızdan caga adventure 2.grup için başvurular yapabilirsiniz ne kadar iyi buildsiniz ve redstone bilginizi ölcebilceğiniz gerekirse yarışma yapabilceğimiz elemanlar alıcaz yakında

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirmeler
Yaratık savaşları arena hafta sonu güncellencektir yeni link ile karşınızda olucaktır
Eski haritalarımız kızıltaş meşale 1 2 ve 3 serisi daha gelişmiş haliyle caga adventure ile karşınızda olucaktır

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Az önce bitirdim lütfen onur listesi varsa ismimi ekleyiniz :)

SS:

Oyun bitince GM olup haritanın üstünden haritayı creeperlerin ne hale getirdiğini çektim:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bitirdiğimin kanıtı:Ghast Tear çıktı ghasttan valla zor kurtardım zombilerden falan :D

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az önce bitirdim lütfen onur listesi varsa ismimi ekleyiniz :)

SS:

Oyun bitince GM olup haritanın üstünden haritayı creeperlerin ne hale getirdiğini çektim:

Bitirdiğimin kanıtı:Ghast Tear çıktı ghasttan valla zor kurtardım zombilerden falan :D

Yeterince kanıtlanmamış ama patlamalar gayet belli ediyor tebrik ederiz haritamızın onur salonu hafta sonu gelcek olan güncellemeden sonra acılıcaktır isminizi koyucağız

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederiz bide daha fazla ne kanıtı koyuyım illa envanterimi gösteriyim :D

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Düşünüyorumda bendemi arena tipi bir adventure map yapsam en azından boş zamanımı değerlendiririm :D

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederiz bide daha fazla ne kanıtı koyuyım illa envanterimi gösteriyim :D
Harita için fazla kanıta gerek yok denizaltı dehlizleri haritasından sonra bu haritaya güncelleme gelicek onur salonu duruma göre acılıcak ve boş zamanlarınızı eğer iyi buildciyseniz caga adventure 2.takım suanda buildci kişileri kabul ediyor iyi buildi olan skype kullanan herkes test edilip alınabilir boş zamanlarını caga adventure ile doldurabilirsin bu sadece bir tavsiyedir iyi akşamlar

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Harita için fazla kanıta gerek yok denizaltı dehlizleri haritasından sonra bu haritaya güncelleme gelicek onur salonu duruma göre acılıcak ve boş zamanlarınızı eğer iyi buildciyseniz caga adventure 2.takım suanda buildci kişileri kabul ediyor iyi buildi olan skype kullanan herkes test edilip alınabilir boş zamanlarını caga adventure ile doldurabilirsin bu sadece bir tavsiyedir iyi akşamlar

Benim yaşım biraz küçük hemde ben daha çok küçük ev buildlerinde daha iyiyim yaşımı söylersem ayıp olur :D
Ayrıca skypemde var ama burada paylaşamam çünkü benim böyle bi takıntım var :(

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim yaşım biraz küçük hemde ben daha çok küçük ev buildlerinde daha iyiyim yaşımı söylersem ayıp olur :D
Ayrıca skypemde var ama burada paylaşamam çünkü benim böyle bi takıntım var :(
Caga adventure grubu için önemli olan sadece build yeteneğidir 1.grubumuzda 10 yaşında bile olan var ama bizim için yaş ortalaması yok sadece build yeteneği