Lovebeer24
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Consolene biri girmiş
eskiden bende yapardım
arkadaşım öyle bir şey yok hala neden inat ediyorsun gir internette nsabah kadar araştır istersen ama yinede bulamazsın hem daha fazla uzatmayın konu gereksiz oluyorHayır modsuz ne kadar kaldırılsada %000.1 görme ihtimalin var o da bana denk geldi![]()
aynen yani bu tür konular yüzünden forum kirleniyor yani insanı bıktırıyor larDiyoruz diyoruz inanmıyorlar minecraftforum da bile olmadığı resmen açıklandı
sana bişi söyliyimi şimdi sen burda herkes post kasıyor yazmışın peki senin yazdığın yazı ne oluyor o post deilmi hemde gereksiz bir şey söylemişsinherkes post kasıyorrr
araştırmaya gerek yok lafı bence çok saçma bir şeyi araştırmadan bir şeyin doğrusunu öğrenemezsin araştır bak sende gereksiz diyorsun madem gereksiz böyle konular açmayınBencede gereksiz ama internetten araştırmaya gerek yok gözlerinle gördükten sonra
bak adam nasılda biliyorÜnlü bir şairin bir sözü vardır ;
Kulaktan dolma sözlerle gelme, git araştır eşele..!
Benim post kasmaya ihtiyacım yok ve kapatın şu konuyusana bişi söyliyimi şimdi sen burda herkes post kasıyor yazmışın peki senin yazdığın yazı ne oluyor o post deilmi hemde gereksiz bir şey söylemişsin
tmm madem öyle bir şey yapmak istemiyorsun daha fazla uzatma o zamanBenim post kasmaya ihtiyacım yok ve kapatın şu konuyu
Hayır modsuz ne kadar kaldırılsada %000.1 görme ihtimalin var o da bana denk geldi :sırıtmak: