YAPTIĞIM EV (2. YAPIM)

Sabri123abc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bakın size kendi yaptığım evimi gösteriyim bi ona bakın bi de buna. Sonra beni anlarsınız.Ben fotğraf yüklemicem direk haritanın kendisini atcam bakalım kim saha iyimiş.[DOUBLEPOST=1368784905,1368782100][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
alın size güzellek güzeli evim

Zuko5555

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bakın size kendi yaptığım evimi gösteriyim bi ona bakın bi de buna. Sonra beni anlarsınız.Ben fotğraf yüklemicem direk haritanın kendisini atcam bakalım kim saha iyimiş.[DOUBLEPOST=1368784905,1368782100][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
alın size güzellek güzeli evim
Kardeşim zaten ben "Sabriyi geçeriiim!" iddasıyla açmadım ki konuyu :D Oyunu zaten toplasan 2 senedir oynuyorum. Sürekli survival oynadığım için hiç yapı falan yapmadım. Başlıkta da yazıyor 2. yapım diye. Dediğim gibi öyle bi konuşuyon ki "SABRİNİN **NA KOYDUM MAP YAPIMINDAA" diyomuşum gibi davranıyon :D

Sabri123abc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben toplasam 3 senedir oynuyom ve hardcorede oynuyom. Senin evninden çokk daha güzel olduğu için beni kıskanıyon ve bu yorumu yapıp kendini küçük düşürmene gerek yok. ve hakaretlere de gerek yok

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben toplasam 3 senedir oynuyom ve hardcorede oynuyom. Senin evninden çokk daha güzel olduğu için beni kıskanıyon ve bu yorumu yapıp kendini küçük düşürmene gerek yok. ve hakaretlere de gerek yok
1 saattir bana atar yapan kendini kücük düsürmüyor sana laf sokan mi düsürüyor ne bu kurucu havaları falan ayrica orda sana sabri senin biiip mi dedi de hakaret ettin diyorsun adam diyorki ben sabriye inat yapi yapmiyorum sen öyle anliyorsun ne yazik :D

Sabri123abc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu konuyu kapatmak isteyen benim ama siz bana laf sokup duruyosunuz tmm benimki daha güzel işte konu kapandı

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabri123abc Konuyu saçma sapan yorumlar ve hareket ederek kendini düşürürsün. Seninkilerde öyle güzel şeyler değil insanlara öğütler vericeksen adam olmayı bileceksin.

Zuko5555

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Kardeşim ben de Hardcore oynuyorum,hava atılmalık bir durumu yok bunun. Hem seni niye kıskanayım ki ben düşmanım mısın tanıdığım mısın? Ayrıca eğer okuduğunu anlama gibi bir yeteneğin varsa orda sana hakaret etmediğimi anlarsın. Benim açıkçası Minecraft'ta 4-5 saat kalma gibi bir lüksüm yok. O yüzden benden redstone devresi dolu şahane bir ev bekleme. Zaten konuşmana bakılırsa henüz ilk okulu da bitirememişsin. Hadi hafiften uza şimdi.