+1tuğladan bir ev ile normal bir evin arasindaki fark baya fazladir ve tuğla kiremit rengi gibi irenç bir renk içerir yani wood kullansan daha güzel olurdu diyim
Kardeşim zaten ben "Sabriyi geçeriiim!" iddasıyla açmadım ki konuyubakın size kendi yaptığım evimi gösteriyim bi ona bakın bi de buna. Sonra beni anlarsınız.Ben fotğraf yüklemicem direk haritanın kendisini atcam bakalım kim saha iyimiş.[DOUBLEPOST=1368784905,1368782100][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.alın size güzellek güzeli evim
1 saattir bana atar yapan kendini kücük düsürmüyor sana laf sokan mi düsürüyor ne bu kurucu havaları falan ayrica orda sana sabri senin biiip mi dedi de hakaret ettin diyorsun adam diyorki ben sabriye inat yapi yapmiyorum sen öyle anliyorsun ne yazikben toplasam 3 senedir oynuyom ve hardcorede oynuyom. Senin evninden çokk daha güzel olduğu için beni kıskanıyon ve bu yorumu yapıp kendini küçük düşürmene gerek yok. ve hakaretlere de gerek yok
Anlamsız cümleler kurmana gerek yok. Senden daha adam olduğumdan öğüt veriyorum yaptiğin yapıtta birşeye benzese.sen adammısın da bana öğüt veriyon
ben toplasam 3 senedir oynuyom ve hardcorede oynuyom. Senin evninden çokk daha güzel olduğu için beni kıskanıyon ve bu yorumu yapıp kendini küçük düşürmene gerek yok. ve hakaretlere de gerek yok