Minecraft Gizemleri ve Bilmedikleriniz.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan aptal herif onu ben mi yazdım ? Dikkat ettiysen onu başkası yazdı ve beni destekleyen herkesin yorumunu desteklerim ben.Emin ol önümde bir seçim olsaydı Zangow mu yoksa o bilgi mi deseydi o bilgiyi seçerdim.O senden daha değerli.Bırak bu 17 yaş ayağını.Ben çok 17 yaşında olupta (bana değil) ''Eyvallah abi'' diyenleri gördüm.Eminim o kişi o 17 yaşında olandan küçüktür.Gördümki forum hayatı senin işin değil.Lütfen terket internet alemini.Sen anca insanlara küfür ettirip banlatırsın.İşe yaramazsın sen.Resimlerini açıkliyim: İnternette o resim ile ilgili bilgiyi buldun ve hemen arayışa çıktın.Başka açıklaması yoktur bunun.

İstersen benim çektiğimi kanıtlayabilirim kendim mod geliştirdim isteyenler incelesin diye.Sence ben bilmiyor olsam yapabilir miydim?

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlamadım.Yani o fotoğraflar için mi mod geliştirdin onlar için ? E daha fena.Yine senin emeğin olmuyor.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadım.Yani o fotoğraflar için mi mod geliştirdin onlar için ? E daha fena.Yine senin emeğin olmuyor.
Fotoğraflarda benim modda benim.Fotoğraflar indev'den kalma ve ben çekmiştim.İndev zamanında oynamayanlar ögrenebilir diye modu yaptım.İçine alpha ve beta versiyonda koydum.İnanmazsam linkini koyduğum mod paketini inceleyebilirsin.İçine skyblock vb. haritalarıda ekledim skyblock generate edebiliyor.Ondan bende kullanıyorum.Neyse aga bitsin konu tartışmaya gerek yok.Sen kendi konuna ben kendi konuma bakiyim.Hem senin hemde benim konumdakiler daha fazla rahatsız olmasın.

berkeps3

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım hatan var. Indev versiyonunu oynamış biri olarak karakterimizin siyah renkli olduğunu söylemek isterim. Ve ayrıca Dev Zombie görmek isterseniz Notchun kanalı (Nizzotch) videolara bakın.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben internetten mi baktım sanki ? Alıntı olmayanlar benim keşfettiğimdir.Alıntı olanlar forum üyelerinin bana gönderdiğidir.Hiçbiri atmasyon değildir.Eğer vaktin varsa 5 saatlik,al eline elmas kazma,koy önüne katman kayasını.Bu oyunu eminim senden önce oynuyorumdur****anın başlangıcından beri oynuyorum ben.Yani şu eziklerin benden daha çok bilmiş tavırları beni deli ediyor.Sil konunu ve bölüm kirliliği yapma çakma oyuncu!
benmi eziğim hahaha sen 5saat denesene bir önce. bedrock kırılmaz ayrıca bilgileri kontrol edipte atmasyon değil diyorsan ben senin betadan beri (ki bende beta 1.9 dan beri oynuyorum) oynadığından şüphe ederim (zaten bu forumda kime sorsak 2 yıldır oynuyo) 2aydır oynayan 8yaşında kardeşim var o bile senden daha iyi biliyo bu oyunu :D o egoyla milleti rahatsız etme çakma oyuncu!

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beynine osuriyim senin.Nereye gidersen git ya kırılmaz derler ya da 5 saate kırılır derler ama çoğunluk 5 saate kırıldığını iddia eder.Allah aşkına söyle sen 2 yılda en büyük ve en iyi yaptığın inşa nedir ? (şato dersin) Veya onu geçtim otomatik sistemler yapabilir misin ama şalteri indirip kaldırmalı değil.Bildiğin otomatik.Böyle bi sistemle fabrika kurabilir misin ? Kardeşin oyuna yeni başlamış ve benden iyiymiş.Buna sadece gülerim.Benim yazdığım bütün bilgiler gerçektir.Yeminle konunuzu baltalar,rahat vermem.Zaten benim konum gerilere gitti.Daha da güncellemem.Kaybedecek bişeyim yok.İyi şanslar :sırıtmak:
otomatik sistemmi :sırıtmak: en iyi inşamı :sırıtmak: işi senin için çok kötü yerlere getirdin :sırıtmak: alsana survivalde 4 arkadaşımla beraber yaptığım 2şey (imkansız creativede yapmışsın diyeceğinden eminim) redstone konusunu çok kaşımasan iyi edersin

https://forum.gamer.com.tr/threads/survivalde-yaptığım-650-metrelik-tünel.102209/

https://forum.gamer.com.tr/threads/survival-enderman-farm.105077/#post-576708

lütfen rapor etmeyin kaşındı.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beynine osuriyim senin.Nereye gidersen git ya kırılmaz derler ya da 5 saate kırılır derler ama çoğunluk 5 saate kırıldığını iddia eder.Allah aşkına söyle sen 2 yılda en büyük ve en iyi yaptığın inşa nedir ? (şato dersin) Veya onu geçtim otomatik sistemler yapabilir misin ama şalteri indirip kaldırmalı değil.Bildiğin otomatik.Böyle bi sistemle fabrika kurabilir misin ? Kardeşin oyuna yeni başlamış ve benden iyiymiş.Buna sadece gülerim.Benim yazdığım bütün bilgiler gerçektir.Yeminle konunuzu baltalar,rahat vermem.Zaten benim konum gerilere gitti.Daha da güncellemem.Kaybedecek bişeyim yok.İyi şanslar :sırıtmak:

Aslında 5 saatle kırıldığını kimse bilemez.Onu oyunun yetkililerine soracaksın.Kim denemiş ki 5 saat boyunca?
Güncel.