-BurnForThis
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Tam burn ekle diyecektim karakterlere ki varmis 
ŞansınaTam burn ekle diyecektim karakterlere ki varmis :sırıtmak:
Ad bulmak kolay ama aklında kalıcı bulmak zorSetretei ekle sen gelmiorsa :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1369770135,1369770068][/DOUBLEPOST]İsim bulmak kolay sen yaz yeterki :sırıtmak: güzel olmuş bu arada
Bölüm yeri farklı biliyorsun :sırıtmak: Rage bizimkilerle gitmedi(nikolai ve burn gitti sadece)Devamını istim ama rage i niye koymadın![]()
Sanırım hikayede yazdığım en güzel bölüm oldu sezon finaliDevamını beklerim sezon finali çok başarılı olmuş![]()
Devamını kesinlikle beklerim çok başarılısınSanırım hikayede yazdığım en güzel bölüm oldu sezon finaliDiğer bölümü yarın yada ondan sonraki gün yapmayı planlıyorum .
Devamını Getirsene Be Ne Güzel Gazete Gibi OkuyodukSOĞUK SAVAŞ SEZON 2 TANITIM!!!
PATLAMADAN SONRA TAM 2 AY GEÇTİ.
Patlamadan kurtulan Nikolai , Primus ve Rage bulundukları yeri dolaşıyorlardı. Bir eve girdiler ve evde kitap vardı.
Primus: Açılın ben okuyacam kitabı!
Primus kitabı okumaya başladı.
''1.Özgürlük Savaşları
Yıl 2468(Minecraftta göre dünya değil kafanız karışmasın karıştı ama :sırıtmakİnsanlar,Zombiler ve Hayaletler özgürlükleri için savaşıyor. İnsanlar zombileri çok kolay öldürürken zombiler hayaletleri çok kolay öldürüyor. İnsanlar hayaletleri gelişmiş teknoloji ile avlıyorlar. Bu savaşta hayaletler özgürlük alamıyacaklarını anlayınca gökyüzüne yükseliyor ve kayboluyor. Zombiler ise daha fazla kayıp almamak için toprak altındaki evlerine çekiliyor. İnsanlar savaşı kazanıyor. Ta ki biryere kadar.
2896 yılında patlaması planlanan bomba bir hapishanenin içine konuldu. O Hapishane tam 2 ay önce patladı ve etrafa değişik bir gaz yayıldı. Bu gaz zombilerin inine kadar geldi ve zombiler tekrar savaş hazırlığına başladılar. Gaz Hayaletlere gelince ise hayaletler insanlardan müttefik aramak için yola çıktılar. 2.Özgürlük Savaşları başlıyor. Savaş tam 2896 yılının Ekim Ayının 18. gününde başlıyacak''
Nikolai: La o gün benim doğum günüm :sırıtmak:
Primus: Savaş ha ben almıyım.
O sırada kapı açıldı.
Rage: Burn!
Burn: Savaş başlıyor son 3 gün kaldı :sırıtmak: Yanımdaki Lamborg tanışın.
Nikolai: Lamborg? Biraz tanıdık geldi.
Lamborg: Tanıdık gelmezmi ya aynı okuldaydık.
Nikolai: Doğru ya ama patlamada ölmemişmiydin?
Lamborg: Hayır. Ama Çok Ağır yaralanmıştım.
Burn: Neyse misafirler devam ediyo işte karşımızda müttefik hayaletler!
Nikolai: İyi müttefik varsa ben varım :sırıtmak:
Primus: Savaşa hayır!
Rage: Primus sen savaşçı değilmisin sende gireceksin!
Primus: Tamam sen istedin.
Bölüm 1 sonu.
SAVAŞTAKİ TAKIMLAR
Human Team(İnsanlar) : Cpt.Stone , Pvt.Undean , Lt.Amazing , Pvt.Power ve UDT.Dead(UDT:Ultimate Dead Team özel polis grubu(Gerçek değil))
Zombie Team(Zombiler) : UZTT.Zombig, UZT.Kalmar , DZT. Oklimor ve UPDZT. Kasyapmaratak
Ghost Team(Hayaletler) : UGT. Opiko, HT.EliteWhite(Elite White'nin hayaleti) EGT.Opsiko DEPGT. Yantikro ve DEPGT. Onsigrionti
Crazy Team(Nötr ama Hayalet tarafındaki insanlar) : Cpt.Nikolai , Cpt.Primus , Lt.Rage , Lt.Burn ve Uhcpt.Lamborg
SAVAŞ YARIN BAŞLIYOR!!