Soğuk Savaş Sezon 2

-BurnForThis

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Setretei ekle sen gelmiorsa :D[DOUBLEPOST=1369770135,1369770068][/DOUBLEPOST]İsim bulmak kolay sen yaz yeterki :D güzel olmuş bu arada

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
SEZON 1 BÖLÜM 11 --Büyük Patlama-- SEZON FİNALİ !!

*DarkShot'un gözünden*
Nikolai yere düşmüştü. Burn'e baktım. Arkadaki adama vuracak gibiydi. Pozisyonumu aldım.

Burn arkasındaki adama vurdu. Bende arkamdakine vurdum ve silahlarını aldık.
Captain Stone: Yetti hepiniz öleceksiniz!!
Captain Stone rastgele ateş etmeye başladı.
Burn: Yere yat yere yat!
O anda kapı açıldı.
Captain Stone: Janzo!! Onları öldür!!
Burn: Adamda minigun var kaç!

Kaçmaya başladık.
Ben: Burası hapishane değilmi her şekilde bulcaklar?
Burn: Evet hapishane ama şansımız var.

Dışarıda
Elite White: Haydi tırmanın tırmanın!
Michael: Herkes tırmandı.

Hapishanenin en alt katı
Rage: Haydi Primus yukarı çıkalım.
Primus: Tamam.

**DarkShot'un gözünden**
Kaçmaya devam ediyorduk. O sırada önümüze bomba geldi ve patladı. Burn ve ben yere düştük.
Captain Stone: Sonunda yakalandınız. Şimdi öleceksiniz!
Captain Stone tabancasını çıkardı ve Burn'un kafasına dayadı.
Elite White: Captain Stone oyun bitti!
Janzo: Asıl siz bittiniz!
Janzo etrafı taramaya başladı. Ayağa kalktım ve Captain Stone tekme attım. Tekme attıktan sonra yere yatarken Janzo bana doğru ateş etti.
Burn: DarkShot!! Hayır!
Çok kurşun gelmişti. Gözlerim kararmaya başladı. Yere düşmeye başladım.

**Michael'in gözünden**
DarkShot yere düştü.
Elite White: Haydi savaşın.
Janzo heryeri tarıyordu.
Captain Stone: Hepiniz öleceksiniz!
Captain Stone bombayı bize doğru attı.
Ben: Kenara atlayın!
Bombadan kimse etkilenmedi. Captain Stone koşmaya başladı. Janzo onun arkasından gidiyordu ve hala ateş ediyordu.
Amanin: Bekleyelim
Elite White: Hayır! Peşlerinden gideceğiz!

**Rage'nin gözünden**
Primus'la giderken Captain Stone gözüktü.
Captain Stone: Janzo beni koru!
Janzo ateş etmeye başlayınca eğildik.
Primus: Napacağız?
Ben: Bombayı at!
Primus bombayı attı. Janzo bombaya tekme atıp bize geri gönderdi.
Ben: Atla!!
Bomba patlayınca ikimizde ayrı yerlere uçtuk. Janzo tam ateş edecekken Elite White geldi ve Janzo'ya ateş etmeye başladı.

Michael: Sonunda sıkıştırdık hadi bitirelim bu işi!
O anda bir ses duyuldu:
İMHAYA SON 30 SANİYE
Captain Stone odadan çıktı.
Captain Stone: Hepimiz öleceğiz!!
Janzo bize tam ateş etmeye başlarken arkasından bıçaklandı.
Captain Stone: Nikolai! Sen bittin!
Captain Stone tabancasını çıkardığı anda ateş ettim.
Elite White: Rage gel!
Elite White'ye koşmaya başladım.
Elite White: Nikolai gel!
Nikolai: Siz gidin!
Pencereden atladım ve koşmaya başladım. Ve çok büyük bir ses duyuldu. Bomba patlıyordu. Herkes yere yığıldı. Bombanın gazı zehirli gibiydi. Bende yere yıkıldım.

SEZON 1 BİTTİ. Sezon 2 istek gelirse devam edecek. Karakter alımları devam ediyor.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
SOĞUK SAVAŞ SEZON 2 TANITIM!!!

PATLAMADAN SONRA TAM 2 AY GEÇTİ.
Patlamadan kurtulan Nikolai , Primus ve Rage bulundukları yeri dolaşıyorlardı. Bir eve girdiler ve evde kitap vardı.
Primus: Açılın ben okuyacam kitabı!
Primus kitabı okumaya başladı.
''1.Özgürlük Savaşları
Yıl 2468(Minecraftta göre dünya değil kafanız karışmasın karıştı ama :sırıtmak:) İnsanlar,Zombiler ve Hayaletler özgürlükleri için savaşıyor. İnsanlar zombileri çok kolay öldürürken zombiler hayaletleri çok kolay öldürüyor. İnsanlar hayaletleri gelişmiş teknoloji ile avlıyorlar. Bu savaşta hayaletler özgürlük alamıyacaklarını anlayınca gökyüzüne yükseliyor ve kayboluyor. Zombiler ise daha fazla kayıp almamak için toprak altındaki evlerine çekiliyor. İnsanlar savaşı kazanıyor. Ta ki biryere kadar.
2896 yılında patlaması planlanan bomba bir hapishanenin içine konuldu. O Hapishane tam 2 ay önce patladı ve etrafa değişik bir gaz yayıldı. Bu gaz zombilerin inine kadar geldi ve zombiler tekrar savaş hazırlığına başladılar. Gaz Hayaletlere gelince ise hayaletler insanlardan müttefik aramak için yola çıktılar. 2.Özgürlük Savaşları başlıyor. Savaş tam 2896 yılının Ekim Ayının 18. gününde başlıyacak''

Nikolai: La o gün benim doğum günüm :sırıtmak:
Primus: Savaş ha ben almıyım.

O sırada kapı açıldı.
Rage: Burn!
Burn: Savaş başlıyor son 3 gün kaldı :sırıtmak: Yanımdaki Lamborg tanışın.
Nikolai: Lamborg? Biraz tanıdık geldi.
Lamborg: Tanıdık gelmezmi ya aynı okuldaydık.
Nikolai: Doğru ya ama patlamada ölmemişmiydin?
Lamborg: Hayır. Ama Çok Ağır yaralanmıştım.
Burn: Neyse misafirler devam ediyo işte karşımızda müttefik hayaletler!
Nikolai: İyi müttefik varsa ben varım :sırıtmak:
Primus: Savaşa hayır!
Rage: Primus sen savaşçı değilmisin sende gireceksin!
Primus: Tamam sen istedin.

Bölüm 1 sonu.

SAVAŞTAKİ TAKIMLAR

Human Team(İnsanlar) : Cpt.Stone , Pvt.Undean , Lt.Amazing , Pvt.Power ve UDT.Dead(UDT:Ultimate Dead Team özel polis grubu(Gerçek değil))

Zombie Team(Zombiler) : UZTT.Zombig, UZT.Kalmar , DZT. Oklimor ve UPDZT. Kasyapmaratak

Ghost Team(Hayaletler) : UGT. Opiko, HT.EliteWhite(Elite White'nin hayaleti :( ) EGT.Opsiko DEPGT. Yantikro ve DEPGT. Onsigrionti

Crazy Team(Nötr ama Hayalet tarafındaki insanlar) : Cpt.Nikolai , Cpt.Primus , Lt.Rage , Lt.Burn ve Uhcpt.Lamborg

SAVAŞ YARIN BAŞLIYOR!!

Crosbyy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
SOĞUK SAVAŞ SEZON 2 TANITIM!!!

PATLAMADAN SONRA TAM 2 AY GEÇTİ.
Patlamadan kurtulan Nikolai , Primus ve Rage bulundukları yeri dolaşıyorlardı. Bir eve girdiler ve evde kitap vardı.
Primus: Açılın ben okuyacam kitabı!
Primus kitabı okumaya başladı.
''1.Özgürlük Savaşları
Yıl 2468(Minecraftta göre dünya değil kafanız karışmasın karıştı ama :sırıtmak:) İnsanlar,Zombiler ve Hayaletler özgürlükleri için savaşıyor. İnsanlar zombileri çok kolay öldürürken zombiler hayaletleri çok kolay öldürüyor. İnsanlar hayaletleri gelişmiş teknoloji ile avlıyorlar. Bu savaşta hayaletler özgürlük alamıyacaklarını anlayınca gökyüzüne yükseliyor ve kayboluyor. Zombiler ise daha fazla kayıp almamak için toprak altındaki evlerine çekiliyor. İnsanlar savaşı kazanıyor. Ta ki biryere kadar.
2896 yılında patlaması planlanan bomba bir hapishanenin içine konuldu. O Hapishane tam 2 ay önce patladı ve etrafa değişik bir gaz yayıldı. Bu gaz zombilerin inine kadar geldi ve zombiler tekrar savaş hazırlığına başladılar. Gaz Hayaletlere gelince ise hayaletler insanlardan müttefik aramak için yola çıktılar. 2.Özgürlük Savaşları başlıyor. Savaş tam 2896 yılının Ekim Ayının 18. gününde başlıyacak''

Nikolai: La o gün benim doğum günüm :sırıtmak:
Primus: Savaş ha ben almıyım.

O sırada kapı açıldı.
Rage: Burn!
Burn: Savaş başlıyor son 3 gün kaldı :sırıtmak: Yanımdaki Lamborg tanışın.
Nikolai: Lamborg? Biraz tanıdık geldi.
Lamborg: Tanıdık gelmezmi ya aynı okuldaydık.
Nikolai: Doğru ya ama patlamada ölmemişmiydin?
Lamborg: Hayır. Ama Çok Ağır yaralanmıştım.
Burn: Neyse misafirler devam ediyo işte karşımızda müttefik hayaletler!
Nikolai: İyi müttefik varsa ben varım :sırıtmak:
Primus: Savaşa hayır!
Rage: Primus sen savaşçı değilmisin sende gireceksin!
Primus: Tamam sen istedin.

Bölüm 1 sonu.

SAVAŞTAKİ TAKIMLAR

Human Team(İnsanlar) : Cpt.Stone , Pvt.Undean , Lt.Amazing , Pvt.Power ve UDT.Dead(UDT:Ultimate Dead Team özel polis grubu(Gerçek değil))

Zombie Team(Zombiler) : UZTT.Zombig, UZT.Kalmar , DZT. Oklimor ve UPDZT. Kasyapmaratak

Ghost Team(Hayaletler) : UGT. Opiko, HT.EliteWhite(Elite White'nin hayaleti :( ) EGT.Opsiko DEPGT. Yantikro ve DEPGT. Onsigrionti

Crazy Team(Nötr ama Hayalet tarafındaki insanlar) : Cpt.Nikolai , Cpt.Primus , Lt.Rage , Lt.Burn ve Uhcpt.Lamborg

SAVAŞ YARIN BAŞLIYOR!!
Devamını Getirsene Be Ne Güzel Gazete Gibi Okuyoduk