Bilgisayar çok donuyor

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir yerde çalışıyorum.Ama bilgisayarda hiçbir program açık değilken cpu kullanımı 100-65 arası oluyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?

Şimdiden Teşekkürler :)

ωяσ∂ιηнιℓℓѕω

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani?Bir kere formata gönderdiler bilgisayar böyle oldu :) (Bilgisayar çalıştığım yerin)

Bilgisayarda kesinlikle bir virüs olması lazım çünkü normal bir bilgisayar kullanılmazken cpusu o kadar yüksek olamaz arkadaşımada oluyordu . Win 8 harici bir şey kullanıyorsan ComboFix'i tavsiye ederim . Keylogger virüs gibi şeyleri siliyor :)

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarda kesinlikle bir virüs olması lazım çünkü normal bir bilgisayar kullanılmazken cpusu o kadar yüksek olamaz arkadaşımada oluyordu . Win 8 harici bir şey kullanıyorsan ComboFix'i tavsiye ederim . Keylogger virüs gibi şeyleri siliyor :)

win7 Professional.O program daha fazla kastırmasın.Bilgisayar benim değil o yüzden :)

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deniyeceğim.

internetten resimlere baktım çok değişik geldi tam emin olamadım:\

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler benim bilgisayarın özellikleri 2gb ram 2 çekirdek işlemci bu bilgisayarın 2 gb ram 4 çekirdek ben evde ftb ultimate rahatça oynuyorum burda normal minecrafttı hiç oynayamıyorum :) bir konuşma yerini 15-30 saniyede açıyor :)[DOUBLEPOST=1373113758,1373112230][/DOUBLEPOST]bilgisayarda kbs(kimlik bildirim sistemi) ve kamera sistemi var bir zararı olurmu programlara ? Kbs ve kamera sistemini silmez dimi? Bilgisayar benim olmadığı için bu kadar korkuyorum :) benim olsa şimdiye 10 kez denemiştim kusura bakma.

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, güvenebilirsiniz. Kesinlikle işe yarar bir program. Öncelikle tüm açık uygulamaları kapatın ve programı çalıştırın. Program işini bitirene kadar hiçbir şey yapmayın. Zaten masaüstü vb. şeyleri 10-15 dakika boyunca kilitliyor. Tarama bitince karşınıza bir log çıkartıyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyor. Deneyin derim. GERÇEKTEN işe yarıyor.

tmm saol :) Kaç dk sürüyor olması ?

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortalama 10-20 dakika arası sürüyor fakat nadiren 5 dakika sürdüğü veya yarım saat civarlarını bulduğu olabiliyor. Fakat cpu kullanımına kesinlikle faydası dokunacaktır. (Şayet virüs yüzünden değilse etkisi olacağını sanmam.) Tabi bu arada kesinlikle bilgisayara dokunmaman gerekiyor.

tmm saol :)