Black_Fire
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben bir yerde çalışıyorum.Ama bilgisayarda hiçbir program açık değilken cpu kullanımı 100-65 arası oluyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?
Şimdiden Teşekkürler
Şimdiden Teşekkürler
O bilgisayar gitti kardeş bitirmişler bilgisayarını ...
Nasıl yani?Bir kere formata gönderdiler bilgisayar böyle oldu(Bilgisayar çalıştığım yerin)
Bilgisayarda kesinlikle bir virüs olması lazım çünkü normal bir bilgisayar kullanılmazken cpusu o kadar yüksek olamaz arkadaşımada oluyordu . Win 8 harici bir şey kullanıyorsan ComboFix'i tavsiye ederim . Keylogger virüs gibi şeyleri siliyor![]()
win7 Professional.O program daha fazla kastırmasın.Bilgisayar benim değil o yüzden![]()
Deniyeceğim.
internetten resimlere baktım çok değişik geldi tam emin olamadım:\" title=
Sorun yok arkadaşın pcyede böyle oldu düzelttik bu programla![]()
Hayır, güvenebilirsiniz. Kesinlikle işe yarar bir program. Öncelikle tüm açık uygulamaları kapatın ve programı çalıştırın. Program işini bitirene kadar hiçbir şey yapmayın. Zaten masaüstü vb. şeyleri 10-15 dakika boyunca kilitliyor. Tarama bitince karşınıza bir log çıkartıyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyor. Deneyin derim. GERÇEKTEN işe yarıyor.
Ortalama 10-20 dakika arası sürüyor fakat nadiren 5 dakika sürdüğü veya yarım saat civarlarını bulduğu olabiliyor. Fakat cpu kullanımına kesinlikle faydası dokunacaktır. (Şayet virüs yüzünden değilse etkisi olacağını sanmam.) Tabi bu arada kesinlikle bilgisayara dokunmaman gerekiyor.