Bilgilendirme Minecraft 1.6 Güncellemesi

adam1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraft 1.6.1 oynayamıyorsanız korsan veya orjinal bana mesaj atın.Yardımcı olabilirim size.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Cuma sen kafayimi yedin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bolumunde bile korsan paylasilmis.Ayrica kirsan oynamakta yasak nedeni ise twitterdan notchun yazdigi mesajdr.Bu yzdn mcyi korsan oynbilemem yasaldr.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Cuma sen kafayimi yedin minecraft indir bolumunde bile korsan paylasilmis.Ayrica kirsan oynamakta yasak nedeni ise twitterdan notchun yazdigi mesajdr.Bu yzdn mcyi korsan oynbilemem yasaldr.
Korsan oynamak ne zamandan beri yasal olmuş? Notch paranız yoksa risk alıp korsan oynayabilirsiniz dedi. Altını çizerek söylüyorum "RİSK ALIP". Hadi gene iyisiniz, Türkiye'de doğru düzgün denetim yapılmıyor korsan yazılım kullanımına karşı ama sizin gibileri yakalarlarsa direkt atarlar içeri, benden söylemesi. Ayrıca forumdaki indir bölümünde sadece versiyon değiştirmeye yarayan .jar dosyaları vardır ve korsan yazılıma girmez o dosyalar.

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Korsan oynamak ne zamandan beri yasal olmuş? Notch paranız yoksa risk alıp korsan oynayabilirsiniz dedi. Altını çizerek söylüyorum "RİSK ALIP". Hadi gene iyisiniz, Türkiye'de doğru düzgün denetim yapılmıyor korsan yazılım kullanımına karşı ama sizin gibileri yakalarlarsa direkt atarlar içeri, benden söylemesi. Ayrıca forumdaki indir bölümünde sadece versiyon değiştirmeye yarayan .jar dosyaları vardır ve korsan yazılıma girmez o dosyalar.
Risk alip dememisti hatirladigima gore "korsan oynayabilirsiniz, ama orjinal satin aldiginizdabl korsan oynadiginiza uzuleceksiniz" gibi birsey demisti vikipedi'de yaziyordu

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Risk alip dememisti hatirladigima gore "korsan oynayabilirsiniz, ama orjinal satin aldiginizdabl korsan oynadiginiza uzuleceksiniz" gibi birsey demisti vikipedi'de yaziyordu
Evet dememişti ama biliyorsun ki o tür şeyler hiçbir yerde yasal değildir ve olmayacaktır. Yani demesine gerek yok.

MBerkZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6.2 snapshot çıktı oynadım hiçbir yenilik göremedim gören varsa alta yazsın yunus balığı köpek balığı geldi dediler baktım yok

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ve oynayabilirsnz dedigine dair kanıt :
[DOUBLEPOST=1373127753,1373127368][/DOUBLEPOST]1.6.2 yenilikleri sunlrms:Zombiler Ve DomuzZombiler bebek olarak dogabilecekms.Notch aga sanirim bazi modlardan faydalaniyor bu dedgm giant modundan alinmis.Baska ynlk yk

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ve oynayabilirsnz dedigine dair kanıt :
[DOUBLEPOST=1373127753,1373127368][/DOUBLEPOST]1.6.2 yenilikleri sunlrms:Zombiler Ve DomuzZombiler bebek olarak dogabilecekms.Notch aga sanirim bazi modlardan faydalaniyor bu dedgm giant modundan alinmis.Baska ynlk yk
Korsan oynamanin yasal olduguna dair kanitim da var artik :D

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1.6 yı premium olmamarağmen bende oynayamıoeum doğru düzgün çünkü oynadığım nerdeyse her sv 1.5.2 de kaldı