Korsan oynamak ne zamandan beri yasal olmuş? Notch paranız yoksa risk alıp korsan oynayabilirsiniz dedi. Altını çizerek söylüyorum "RİSK ALIP". Hadi gene iyisiniz, Türkiye'de doğru düzgün denetim yapılmıyor korsan yazılım kullanımına karşı ama sizin gibileri yakalarlarsa direkt atarlar içeri, benden söylemesi. Ayrıca forumdaki indir bölümünde sadece versiyon değiştirmeye yarayan .jar dosyaları vardır ve korsan yazılıma girmez o dosyalar.Cuma sen kafayimi yedin minecraft indir bolumunde bile korsan paylasilmis.Ayrica kirsan oynamakta yasak nedeni ise twitterdan notchun yazdigi mesajdr.Bu yzdn mcyi korsan oynbilemem yasaldr.
Risk alip dememisti hatirladigima gore "korsan oynayabilirsiniz, ama orjinal satin aldiginizdabl korsan oynadiginiza uzuleceksiniz" gibi birsey demisti vikipedi'de yaziyorduKorsan oynamak ne zamandan beri yasal olmuş? Notch paranız yoksa risk alıp korsan oynayabilirsiniz dedi. Altını çizerek söylüyorum "RİSK ALIP". Hadi gene iyisiniz, Türkiye'de doğru düzgün denetim yapılmıyor korsan yazılım kullanımına karşı ama sizin gibileri yakalarlarsa direkt atarlar içeri, benden söylemesi. Ayrıca forumdaki indir bölümünde sadece versiyon değiştirmeye yarayan .jar dosyaları vardır ve korsan yazılıma girmez o dosyalar.
Evet dememişti ama biliyorsun ki o tür şeyler hiçbir yerde yasal değildir ve olmayacaktır. Yani demesine gerek yok.Risk alip dememisti hatirladigima gore "korsan oynayabilirsiniz, ama orjinal satin aldiginizdabl korsan oynadiginiza uzuleceksiniz" gibi birsey demisti vikipedi'de yaziyordu
Ben vilipedi'de gordugumu yazdimEvet dememişti ama biliyorsun ki o tür şeyler hiçbir yerde yasal değildir ve olmayacaktır. Yani demesine gerek yok.
Korsan oynamanin yasal olduguna dair kanitim da var artikVe oynayabilirsnz dedigine dair kanıt :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1373127753,1373127368][/DOUBLEPOST]1.6.2 yenilikleri sunlrms:Zombiler Ve DomuzZombiler bebek olarak dogabilecekms.Notch aga sanirim bazi modlardan faydalaniyor bu dedgm giant modundan alinmis.Baska ynlk yk
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. -.- Evet kardeş korsan oynamak yasal git kotan bitene kadar oyun indir.Korsan oynamanin yasal olduguna dair kanitim da var artik![]()