Bilgilendirme Minecraft 1.6 Güncellemesi

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya premium bana pahalı geliyor. Yoksa çok düşündüm premium almayı. Ama eğer Jeb veya Notch (Hangisi yapıyorsa Minecraft'ı) sonraki update'de crack eklemezlerse premium alacağım. Bide appdata'yı atsan da bir denesek :sırıtmak:

Çok uzun sürüyor upload etmek.

Noctivagant

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Verdiğim link de yer alanın işe yaraması lazım. Ben o link den indirdiğim ile oynuyorum.

Nikolai

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Bu videonun altında %100 çalışan launcher var. Tarihi 03.07.2013 dediklerini dikkatlice yaparsanız oynayabilirsiniz ben indirdim gayet iyi oynuyorum ses sorunu falanda yok atların kişneme sesleri eşeğin anırma sesi falan çok zevkli =)

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu videonun altında %100 çalışan launcher var. Tarihi 03.07.2013 dediklerini dikkatlice yaparsanız oynayabilirsiniz ben indirdim gayet iyi oynuyorum ses sorunu falanda yok atların kişneme sesleri eşeğin anırma sesi falan çok zevkli =)
Bu konular bin kere paylaşıldı.Mesaj çoğaltmaya çalışma.Nereden baksan forumda aynısından en az 100 tane var.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sürümü sadece premiumlar oynayabilir.
1.7 cikacak krsan oyuncular yerinde sayacak.
Ama bu launcher bize 1.6.1 1.5.2 ve Sonraki sürümleri snapshotlari vs oynamamızı saglayacak
INDIRME LINKI :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanimi ve Anlatimi Icindedir

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
çıktı.[DOUBLEPOST=1373049789,1373049724][/DOUBLEPOST]Sürümü sadece premiumlar oynayabilir.
1.7 cikacak krsan oyuncular yerinde sayacak.
Ama bu launcher bize 1.6.1 1.5.2 ve Sonraki sürümleri snapshotlari vs oynamamızı saglayacak
INDIRME LINKI : TIKLA BANA
Kullanimi ve Anlatimi Icindedir

ALINTI.

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Verdiginiz linklere bakmak istiyorum ama bilgisayar pazar gunu geliyor belki ben de cracklemeyi denerim :D