DungeonAdventure - Süper Story-line ADV Map

Akoleroski

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar uzun süredir uğraştığım mapi bitirdim eminim çook seveceksiniz çünkü uzun bir story-line ve TÜRKÇE !.Dediğim gibi uzun süredir uğraşıyorum beğenirseniz sevinirim :)

Episode 1 Şuanki Version : 1.1

Episode 2 Şuanki Version : 1.0

Map hakkinda:
1-Yaklaşık 30DK'lık bir hikaye modu.
2-Konusma baloncukları eklenmiş. [Basınç plakasıyla yaptım altında komut blogu var :)]
3-Heyecanlı ve nefes kesici bir macera !
----------------------------------------------------------------------------------------------------
İndirme linkleri :
Episode 1 :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[3.31MB]
Episode 2 :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[6.02MB]
Episode 3 : [YAKINDA]
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yenilikler:
1-Spawnpoint ayarlandı
2-Buglar fixlendi
3-Kırık basınç plakaları düzeltildi
Geliştirilecekler:
1-Map'taki birkaç bug'u fix'lemek gerekiyor. :)
2-Episode 3 için hikaye yardımı gerekiyor. [TheVeteran35'dan yardım]
3-Mapi daha çok büyütmek lazim.

Resimler: [EKLENECEK]

Not:
Episode 1 şuanda çıkmış durumda eğer beğenirseniz ep.2 ve ep.3'de gelecektir.İyi maceralar.Resim olmadığı için özür dilerim en kısa zamanda ekleyeceğim.

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vay güzel map.Bence 2.Bölümü çıksın. Pressure Plate-lere bir kere basılırsa bence daha iyi olur.Yani dönüp aynı yerden geçerken o sözler birdaha yazılıyor.

Akoleroski

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşşekür ederim ep.2 çıkıcak.Ayrıca nasıl olucak o plaesure plate'lere 1 kere basma yardımcı olursanız sevinirm :)

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşşekür ederim ep.2 çıkıcak.Ayrıca nasıl olucak o plaesure plate'lere 1 kere basma yardımcı olursanız sevinirm :)

şöyle dene basınç plakasının altına aşağıya doğru bir yapışkansız piston koy kızıltaş bloğunu itsin kızıltaş bloğunun itildiği yerde de komut bloğu olsun anlayamazsan söyle resmini çakeyim :)

Mausdeini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Çok Zor Map Beğenen Birisi Olarak Fena Değil Eğer Senaryo Konusunda Yardima İhtiyacin Olursa Mesaj At Mapi Bitirdikten Sonra Aklima Devam Ettirmek İcin Onlarca Senaryo Geldi. Eğer Senaryo Tamam Yapmaya Basladiysan Kolay Gelsin

Akoleroski

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
TEşşekürler benim kendime ait bir seneryom var fakat birazcık'yardımın fayası olurdu :)
Konuyu güncel tutmaya çalışıyorum mapi büyütüm güzel bir türk mapi haline getirmeyi düşünüyorum.

Akoleroski

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
3.3 mbyi 30 dkdemi indiriyon :sırıtmak: o modemi çöpe at gitsin bende torrent açık 1 dk de indirdi
Ne ilgisi var lan 30DK'da indirmenin ayrıca kötü değil evet belki aşırı emek yok ama hikaye iyi.Birtek senmi çıkıp diyosun yani map kötü diye 14 yaşındaki bir çocuktan ne beklenirki zaten.Ayrıca o 30DK İndirme değil 30DK'hikaye uzunluğu.

ALLCATRAZ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
s
Ne ilgisi var lan 30DK'da indirmenin ayrıca kötü değil evet belki aşırı emek yok ama hikaye iyi.Birtek senmi çıkıp diyosun yani map kötü diye 14 yaşındaki bir çocuktan ne beklenirki zaten.Ayrıca o 30DK İndirme değil 30DK'hikaye uzunluğu.
en yanlış anladın hikaye fln iyi senin yazdığının ilk yazdığınn altına bakarsan adam 30 dkde indiriyom yazmış :D dikkatli ol