Akoleroski
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar uzun süredir uğraştığım mapi bitirdim eminim çook seveceksiniz çünkü uzun bir story-line ve TÜRKÇE !.Dediğim gibi uzun süredir uğraşıyorum beğenirseniz sevinirim 
Episode 1 Şuanki Version : 1.1
Episode 2 Şuanki Version : 1.0
Map hakkinda:
1-Yaklaşık 30DK'lık bir hikaye modu.
2-Konusma baloncukları eklenmiş. [Basınç plakasıyla yaptım altında komut blogu var
]
3-Heyecanlı ve nefes kesici bir macera !
----------------------------------------------------------------------------------------------------
İndirme linkleri :
Episode 1 :
Episode 2 :
Episode 3 : [YAKINDA]
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yenilikler:
1-Spawnpoint ayarlandı
2-Buglar fixlendi
3-Kırık basınç plakaları düzeltildi
Geliştirilecekler:
1-Map'taki birkaç bug'u fix'lemek gerekiyor.
2-Episode 3 için hikaye yardımı gerekiyor. [TheVeteran35'dan yardım]
3-Mapi daha çok büyütmek lazim.
Resimler: [EKLENECEK]
Not:
Episode 1 şuanda çıkmış durumda eğer beğenirseniz ep.2 ve ep.3'de gelecektir.İyi maceralar.Resim olmadığı için özür dilerim en kısa zamanda ekleyeceğim.
Episode 1 Şuanki Version : 1.1
Episode 2 Şuanki Version : 1.0
Map hakkinda:
1-Yaklaşık 30DK'lık bir hikaye modu.
2-Konusma baloncukları eklenmiş. [Basınç plakasıyla yaptım altında komut blogu var
3-Heyecanlı ve nefes kesici bir macera !
İndirme linkleri :
Episode 1 :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
[3.31MB]Episode 2 :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
[6.02MB]Episode 3 : [YAKINDA]
Yenilikler:
1-Spawnpoint ayarlandı
2-Buglar fixlendi
3-Kırık basınç plakaları düzeltildi
Geliştirilecekler:
1-Map'taki birkaç bug'u fix'lemek gerekiyor.
2-Episode 3 için hikaye yardımı gerekiyor. [TheVeteran35'dan yardım]
3-Mapi daha çok büyütmek lazim.
Resimler: [EKLENECEK]
Not:
Episode 1 şuanda çıkmış durumda eğer beğenirseniz ep.2 ve ep.3'de gelecektir.İyi maceralar.Resim olmadığı için özür dilerim en kısa zamanda ekleyeceğim.