İsteğimin dışında gelen bildirimler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Varan 3. Çok merak ettiyseniz zararını söyliyim. Başkalarının sitesi beni ilgilendirmiyor. Bana zararı yok. Ama başkalarına yarar sağlayıp bana bir şey sağlamadığı ve beni rahatsız ettiği için zararı oluyor. Düşünün, o beyninizi çalıştırın, ondan sonra sorun zararı ne diye. Ayrıca soruma cevap vermeyecekseniz yorum yazmayın. Sitenin ayakta durması beni rahatsız edicekse başka yöntemler bulsunlar.
KNKTL , tmm o zaman hiçbir yerde reklam yapılmasın , Sokakta reklam panosu bulunmasın, tvde reklam olmasın , insanlar para kazanamasın, senin mantığın işte bu kadar şaçma. O reklamlar olmasa , ne sen bu sitede olabilirdin nede bu site olurdu. Bide şunuda anladım ki , takıntılı bir insansınız ( psikoloji ile ilgileniyorum ) ve illa sizin dediğiniz konu olacak , illa siz hakkı çıkacaksınız, Hayır! Böyle bişi kabullenemez , bu kadar bencil , bu kadar " Ben haklı çıkmak zorundayım " kafası ile yaşamayın , tmm kabul ediyorum bu bildirimler hoş değil ama tvdeki reklamlarda hoş değil ama herşeye rağmen insanlar buralardan paralarını kazanıyr ve kimsenin bunu engeleme hakkı yok

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi hala aynı muhabbet. SİZE NE REHATSIZ OLUYORUM ARKADAŞIM SİZE NE. SORUMA CEVAP VERMİCEKSENİZ SUSUN YORUM YAZMAYIN. GİDİN BAŞKA YERDE KASIN MCTLYİ. BOŞ KONUŞMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORSUNUZ. NERENİZLE OKUYUP NERENİZLE ANLIYORSUNUZ SİZ YAZDIKLARIMI.[DOUBLEPOST=1373467061,1373466673][/DOUBLEPOST]
KNKTL , tmm o zaman hiçbir yerde reklam yapılmasın , Sokakta reklam panosu bulunmasın, tvde reklam olmasın , insanlar para kazanamasın, senin mantığın işte bu kadar şaçma. O reklamlar olmasa , ne sen bu sitede olabilirdin nede bu site olurdu. Bide şunuda anladım ki , takıntılı bir insansınız ( psikoloji ile ilgileniyorum ) ve illa sizin dediğiniz konu olacak , illa siz hakkı çıkacaksınız, Hayır! Böyle bişi kabullenemez , bu kadar bencil , bu kadar " Ben haklı çıkmak zorundayım " kafası ile yaşamayın , tmm kabul ediyorum bu bildirimler hoş değil ama tvdeki reklamlarda hoş değil ama herşeye rağmen insanlar buralardan paralarını kazanıyr ve kimsenin bunu engeleme hakkı yok

TV'deki reklamlar bana posta yoluyla mı geliyor ? Bana e-mail yoluyla "abi patlat hadi için yanıyor ayran içicem" diye mi yolluyorlar ? Ben sokaktaki reklam panosu olmasın insanlar para kazanmasın mı dedim ? bir soru sordum siz böyle diretince olay buraya geldi ve kabak yene bana patladı. Yine ben pok yoluna düştüm. Ben insanca bir soru sordum, biri bir şey dedi, koyun gibi peşinden geldiniz. Ne yazdığımı anlayıp öyle yorum yapın. Rahatsız oluyorum size ne ? Sizin bunu yargılama hakkınız yok. Ayda veya yılda bir. RAHATSIZ OLUYORUM. BU SİZİ İLGİLENDİRMEZ !!! Siz soruma cevap vericek misiniz ? Evetse eyvallah. Ki cevap verecekseniz fazla seçenek yok. Evet veya hayır. Hayır dediniz. Öyle bir seçenek yok dediniz, tamam dedik peki eklenecek mi dedim. Ona da evet ve ya hayır deme şansınız var. Dönüyorum başa, soruma cevap vermeyecek misiniz ? SUSUN. Bu kadar basit. Atom teknolojisinin zorluklarını yok füzyon gücünü sormadım size. Nasıl engelleyebilirim engelleme şansın var mı diye sordum. Ama sizin bana söylediğiniz hep haklı çıkma olayına siz düşmüzsünüz. Durumu psikolojiye dönüştürdünüz. İnsanı çileden çıkardınız.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi hala aynı muhabbet. SİZE NE REHATSIZ OLUYORUM ARKADAŞIM SİZE NE. SORUMA CEVAP VERMİCEKSENİZ SUSUN YORUM YAZMAYIN. GİDİN BAŞKA YERDE KASIN MCTLYİ. BOŞ KONUŞMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORSUNUZ. NERENİZLE OKUYUP NERENİZLE ANLIYORSUNUZ SİZ YAZDIKLARIMI.[DOUBLEPOST=1373467061,1373466673][/DOUBLEPOST]

TV'deki reklamlar bana posta yoluyla mı geliyor ? Bana e-mail yoluyla "abi patlat hadi için yanıyor ayran içicem" diye mi yolluyorlar ? Ben sokaktaki reklam panosu olmasın insanlar para kazanmasın mı dedim ? bir soru sordum siz böyle diretince olay buraya geldi ve kabak yene bana patladı. Yine ben pok yoluna düştüm. Ben insanca bir soru sordum, biri bir şey dedi, koyun gibi peşinden geldiniz. Ne yazdığımı anlayıp öyle yorum yapın. Rahatsız oluyorum size ne ? Sizin bunu yargılama hakkınız yok. Ayda veya yılda bir. RAHATSIZ OLUYORUM. BU SİZİ İLGİLENDİRMEZ !!! Siz soruma cevap vericek misiniz ? Evetse eyvallah. Ki cevap verecekseniz fazla seçenek yok. Evet veya hayır. Hayır dediniz. Öyle bir seçenek yok dediniz, tamam dedik peki eklenecek mi dedim. Ona da evet ve ya hayır deme şansınız var. Dönüyorum başa, soruma cevap vermeyecek misiniz ? SUSUN. Bu kadar basit. Atom teknolojisinin zorluklarını yok füzyon gücünü sormadım size. Nasıl engelleyebilirim engelleme şansın var mı diye sordum. Ama sizin bana söylediğiniz hep haklı çıkma olayına siz düşmüzsünüz. Durumu psikolojiye dönüştürdünüz. İnsanı çileden çıkardınız.

2-3 mesajı kaldıramıyorsan bu forumu bırakabilirsin.Bir tek sen kalkıp yok reklam kötü sinirimi bozuyor vb. şeyler diyorsun.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2-3 mesajı kaldıramıyorsan bu forumu bırakabilirsin.Bir tek sen kalkıp yok reklam kötü sinirimi bozuyor vb. şeyler diyorsun.

Evet ben diyorum. İlki olmadna 2.si olmaz diye bir söz duymadın mı sen ? 2-3 mesajı kaldıramıyorum sana ne ? Hala devam ediyorsun aynı şeyi yapmaya HAAALAA !!! Cevap verceksen ver vermiceksen sus. Artık anladım ki uzun uzun yazmak fayda etmiyor. Doğanıza bırakmak lazım sizi. Artık uzlaşmadan çok laf dalaşına dönüyor bu olay. LAF YETİŞTİRMEK İÇİN KALDIRAMIYOR MUSUN DEMEK YOK ŞÖYLE BÖYLE DEMEK İÇİN KONUMA YORUM YAZMAYIN. Artık anlamıyorsanız açık açık özür dilerimsınızdır. Bazıları bize özür dilerim mı diyorsun diyecek. Onlara da teker teker açıklayayım. Hayır, hala ısrarla başa saranlara özür dilerim diyorum.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sana diyecek laf bulamıyorum sırf 1-2 bildirim için şurada sinirlenip insanların kalbini kırıyosun
Takıntılısın arkadaşım bi bildiğim var ki söylüyorum bunu.
Neyse artık ne desem dinlemicen MCTL kasma vs vs muhabetine gireceksin , o yuzden bişi yazsanda cevap atmıcam rahat olabilirsin dostum , hadi sana iyi forumlar dilerim...

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana diyecek laf bulamıyorum sırf 1-2 bildirim için şurada sinirlenip insanların kalbini kırıyosun
Takıntılısın arkadaşım bi bildiğim var ki söylüyorum bunu.
Neyse artık ne desem dinlemicen MCTL kasma vs vs muhabetine gireceksin , o yuzden bişi yazsanda cevap atmıcam rahat olabilirsin dostum , hadi sana iyi forumlar dilerim...

Arkadaş hala 1-2 bildirim için diyor ya. Sen kör müsün ? Lütfen dikkatli oku bunu. Ben insanca sordum. Aynısını yazıyorum. Siz yukarıdakileri okumaya zahmet etmeyin, laf yetiştirmek için güç lazım. "
Arkadaşlar sürekli olarak yorum, beğeni tarzı şeyler dışında yok Turnuva Diyarı açılacak falan filan diye bildirimler geliyor :lanet: Bunları nasıl engelleyebilirim ? Yetkililer de yardımcı olursa sevineceğim..." Sen burada bir art niyet görüyor musun ? Görüyorsan zaten olay kapanmıştır. Takıntılı olan ben değil sizsinizdir. Görmüyorsanız devam ediyorum... craftman dedi ki; "Sürekli gelmiyor, abartmayın bu kadar." Dedim ki; "Nasıl engelleyebilirim ?" Art niyet var mı ? Bence yok. Devam... craftman dedi ki "Maalesef, engellemeniz mümkün değil. Böyle bir seçenek eklememişler, yapabileceğim bir şey yok." Dedim ki; "Peki öyle bir seçenek ekleyecek misin ?" Ondan sonra başladınız yok 2-3 bildirim rahatsız mı ediyor Facebook'taki bildirimler seni rahatsız etmiyor mu 2-3 bildirim mi battı yok site batar olmasa bu kadarını kaldıramıyorsan git forumdan bilmem ne. Artık bundan sonra size laf anlatılmaz. Takıntılı demeye devam edeceksen takıntılı olan sensin Kİ takıntılı demeye takmışsın. Şimdi diyecek madem takıntılı değilsin niye hala yazıyorsun. KENDİMİ SAVUNUYORUM. Dediğim gibi artık bundan sonra hala diretirseniz bir şey diyemem. Ya gerçekten özür dilerimsınızdır ya da iyi anlamamışsınızdır söylediklerimi.​
[DOUBLEPOST=1373468135,1373468037][/DOUBLEPOST]Ya da ben anlatamamışımdır diyeceğim nezaketen ama bunca yazıdan sonra gayette anlatabildim kanımca.

Ercan

Ağaç Yumruklayıcı
Site Sahibi
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
KNKTL arkadaşımız istediği cevabı alamamış, ben cevaplayım;
bunu engellemenin bir yolu yok ve olmuyacakta. Öyle bir seçenek eklense bile biz o seçeneği kaldırıp yine reklamı herkeze göndermeye devam edeceğiz. Aramızda forumun suyla çalıştığını, etkinliklerin gift kodların veya serverların tarlamızda yetiştiğini sanan arkadaşlar olabilir ama hatırlatmakta fayda var kapitalist bir dünyada yaşıyoruz su bile parayla.Sözüm bildirimlerden rahatsız olan tüm arkadaşlara, sen bu forumu kullanıyor ve forumun etinden sütünden faydalanıyorsan e bir zahmet bir kaç bilidirimle seni rahatsız edecez kusura bakma.

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
KNKTL kesinlikle haklı buluyorum seni gelen mesajlardan rahatsızlık duymanda, haklısın duyabilirsin, herkesin kendi görüşü, lakin LegendLord ve Ercanın dediği gibi bu forum ne yazık ki taşıma su ile dönmüyor. Sunucunun parasının ödenmesi lazım, yazılımcılara yazılımlarının parasının ödenmesi lazım. Diyorum; keşke gönüllülük, bağışlama ile bu forum dönse herkes nede mutlu olurdu! Ama ne yazık ki olmuyor, yanlış anlama bağış yapacak insanlar olmadığımız için değil bağış yapamayacak durumda olan insanlar olduğumuz için olmuyor. Bu okuduklarını soruna "tatmin edici bir cevap" babında düşün lütfen niyetim hiçbir şekilde sana boş bir cevap vermek değil ayrıntılı bir cevap ile tatmin etmektir. Umarım yeterli olmuştur. Hayırlı ramazanlar herkese!

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KNKTL kesinlikle haklı buluyorum seni gelen mesajlardan rahatsızlık duymanda, haklısın duyabilirsin, herkesin kendi görüşü, lakin LegendLord ve Ercanın dediği gibi bu forum ne yazık ki taşıma su ile dönmüyor. Sunucunun parasının ödenmesi lazım, yazılımcılara yazılımlarının parasının ödenmesi lazım. Diyorum; keşke gönüllülük, bağışlama ile bu forum dönse herkes nede mutlu olurdu! Ama ne yazık ki olmuyor, yanlış anlama bağış yapacak insanlar olmadığımız için değil bağış yapamayacak durumda olan insanlar olduğumuz için olmuyor. Bu okuduklarını soruna "tatmin edici bir cevap" babında düşün lütfen niyetim hiçbir şekilde sana boş bir cevap vermek değil ayrıntılı bir cevap ile tatmin etmektir. Umarım yeterli olmuştur. Hayırlı ramazanlar herkese!

KNKTL arkadaşımız istediği cevabı alamamış, ben cevaplayım;
bunu engellemenin bir yolu yok ve olmuyacakta. Öyle bir seçenek eklense bile biz o seçeneği kaldırıp yine reklamı herkeze göndermeye devam edeceğiz. Aramızda forumun suyla çalıştığını, etkinliklerin gift kodların veya serverların tarlamızda yetiştiğini sanan arkadaşlar olabilir ama hatırlatmakta fayda var kapitalist bir dünyada yaşıyoruz su bile parayla.Sözüm bildirimlerden rahatsız olan tüm arkadaşlara, sen bu forumu kullanıyor ve forumun etinden sütünden faydalanıyorsan e bir zahmet bir kaç bilidirimle seni rahatsız edecez kusura bakma.

Böyle izah edin o zaman. Ne gerek vardı bu yaygaraya ? Benim amacım da tartışma-olay çıkartmak değil. Legendlord geldi kuyuya bir taş attı, diğerleri peşinden gitti. Böyle izah edilsin o zaman bizlere.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Diğer arkadaşlarda sana durumu aynı şekilde anlatmış fakat illa bir yöneticiden cevap almak istediğin için onların söylediklerini tartışma yaratma, post kasma olarak algılayıp Ercan ve Aemmit'in söylediklerini normal olarak algıladın.
Yani bakarsan Hasan29 sana aynı şeyi söylediğinde "Sitenin ayakta durması beni rahatsız edicekse başka yöntemler bulsunlar." diye bir yanıt vermişsin fakat Ercan admininizin söylediğide aynı şey, ona verdiğin yanıt farklı.

Herneyse, olay bundan ibaret, sorunun cevabınıda zaten Ercan adminimiz ve diğer arkadaşlar sağolsunlar açıklamışlar.
Konuyu kilitliyorum.

Herkese iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...