1.6.2 Olmuyor..

14cago14

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Her güncelleme geldiğinde force update yaptığımda güncellenirdi ama şimdi 1.5.2 olan oyunumu force update yapıyorum 1.6.2 olmuyor.niye acaba ?

qwertyuı

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi sen simdi korsan oynıyosan 1.6.2 premim için bide force update dedediginde yukarda bi yazı var oraya tıkla site var indir

14cago14

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani artık 1.5.2 den sonrası premium mu ? peki parası olmayanlar ne yapacak ? 8-9 yaşındaki minecraft hayranı çocuklar ne yapacak ?

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft zaten YouTube'daki birçok ünlü kanalda videosu çekilen bir oyun ve söz konusu kanalların sahipleri Premium Minecraft kullanıcıları. Oyunlarla ilgili olup Minecraft'tan haberi olmayan biri olacağını zannetmiyorum. Yani bu yorum biraz "sallamasyon" gibi.
Cogunluk premium degil oynayanlarda ve bu yuzden oyunu birakanlar cok olucak bence[DOUBLEPOST=1373818450,1373818325][/DOUBLEPOST]Arkadaslar crack diye bisey var gidin internetten bulun indirin burda tartisma cikarmaya grek yok

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çoğunluktan kastın bu forumdaki üyelerse zaten forumun %85'i crackli oynuyor. Zaten crackli oynayan hiç oynamasın daha iyi, bari kul hakkı yiyip günahlarını çoğaltmasın.
Ben crack oynamiom hem notchun dedigine gore minecrafti korsan oynamamiza izin veriyor inanmiyorsan notchun twitter hesabina bak hem siteden indirince tam surumu oynaniyordu(1.6 dan once) zaten yakinda 1.6 nin premium olmayanlara acik versiyonunu yayinlarlar hem ben crackli oynamiyorum mc yi sitesinden indirdim hala 1.5.2 oynuyorum ve yakinda premium satin almayi dusunuyorum

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de Premium almadan önce Magic Launcher'dan offline modda girerdim oyuna :D Aslında biraz sert çıkmışım galiba kul hakkına bağlamışım hemen :D Neyse n'apalım isteyen korsan oynasın isteyen premium alsın bana laf düşmez. Herkese iyi günler.
1.6 oynayanlar icin sert cikismadin da benim icin belki :D

Korisanlar1

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Selamın Aleyküm Ben Ercan Yaşım 15 Hani Bir Arkadaş Şöyle Yazmıştı Ona Takıldım

-Nasıl yani artık 1.5.2 den sonrası premium mu ? peki parası olmayanlar ne yapacak ? 8-9 yaşındaki minecraft hayranı çocuklar ne yapacak ?
+Peki bu oyunu yapmak için uğraşanların emeği ne olacak?

Haklısnız 2 nizde Denilecek Çok Şey Var

1- Oyunu Satın Almayı Bilmeyen Ola Bilir
2- 1 yazıyla insanın çocuk olup olmadıgını Anayamazsınız ve sizi Nası bir şey yazdıgıda Hiç ilgilendirmez

Bunları Söyliyelimde Susunlar İyi Forumlar [Korisanlar]