Nasıl yani artık 1.5.2 den sonrası premium mu ? peki parası olmayanlar ne yapacak ? 8-9 yaşındaki minecraft hayranı çocuklar ne yapacak ?
Peki premium olmayanlarin oyunu populer yapmasi nolcakPeki bu oyunu yapmak için uğraşanların emeği ne olacak?
8 yasindaki abisidir abisiyoksa sen 8 yaşındamısın :ürperme:
Peki premium olmayanlarin oyunu populer yapmasi nolcak
Cogunluk premium degil oynayanlarda ve bu yuzden oyunu birakanlar cok olucak bence[DOUBLEPOST=1373818450,1373818325][/DOUBLEPOST]Arkadaslar crack diye bisey var gidin internetten bulun indirin burda tartisma cikarmaya grek yokMinecraft zaten YouTube'daki birçok ünlü kanalda videosu çekilen bir oyun ve söz konusu kanalların sahipleri Premium Minecraft kullanıcıları. Oyunlarla ilgili olup Minecraft'tan haberi olmayan biri olacağını zannetmiyorum. Yani bu yorum biraz "sallamasyon" gibi.
Ben crack oynamiom hem notchun dedigine gore minecrafti korsan oynamamiza izin veriyor inanmiyorsan notchun twitter hesabina bak hem siteden indirince tam surumu oynaniyordu(1.6 dan once) zaten yakinda 1.6 nin premium olmayanlara acik versiyonunu yayinlarlar hem ben crackli oynamiyorum mc yi sitesinden indirdim hala 1.5.2 oynuyorum ve yakinda premium satin almayi dusunuyorumÇoğunluktan kastın bu forumdaki üyelerse zaten forumun %85'i crackli oynuyor. Zaten crackli oynayan hiç oynamasın daha iyi, bari kul hakkı yiyip günahlarını çoğaltmasın.
1.6 oynayanlar icin sert cikismadin da benim icin belkiBen de Premium almadan önce Magic Launcher'dan offline modda girerdim oyunaAslında biraz sert çıkmışım galiba kul hakkına bağlamışım hemen
Neyse n'apalım isteyen korsan oynasın isteyen premium alsın bana laf düşmez. Herkese iyi günler.