Videoları İngilizce mi yapim Türkçe mi?

Videoları İngilizce mi yapim Türkçe mi?

• İngilizce anlatım Türkçe altyazı

Kullanılan: 3 25.0%
  • Türkçe anlatım İngilizce altyazı

Kullanılan: 9 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

forte

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hangi okula gidiyorsun yurtdışında felan mı yaşıyorsun yaşına göre çok iyi ingilizcen matematiğin de öyle. Oyundan reele dönsen çok şey başarırsın.

-Selin-

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Derdin geniş kitleye hitap etmek filansa ingilizce anlatımlı türkçe altyazılı yap. Değilse Türkçe anlatımlı ingilizce altyazılı yap.

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Videoyu önce Türkçe daha sonra ingilizce çek ?

Aynı şey hakkında ayrı ayrı video çekmek hoş olmaz. Youtube da altyazı değiştirildiği gibi ses değiştirilse çok iyi olacak ama yok.[DOUBLEPOST=1373985938,1373974930][/DOUBLEPOST]
Hangi okula gidiyorsun yurtdışında felan mı yaşıyorsun yaşına göre çok iyi ingilizcen matematiğin de öyle. Oyundan reele dönsen çok şey başarırsın.

İngilizcem o kadar iyi değil zaten videoları İngilizce yapmaya karar verdim, telaffuzda CodeCrafted gibi sırıtacam :D

forte

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynı şey hakkında ayrı ayrı video çekmek hoş olmaz. Youtube da altyazı değiştirildiği gibi ses değiştirilse çok iyi olacak ama yok.[DOUBLEPOST=1373985938,1373974930][/DOUBLEPOST]

İngilizcem o kadar iyi değil zaten videoları İngilizce yapmaya karar verdim, telaffuzda CodeCrafted gibi sırıtacam :sırıtmak:

iyi değil mi bende o kadar ingilizce olsun neler yapardım

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Bu İşe Hevesliysen İngilizce Çekebilirsin Ama Benim Tercihim Biraz daha Abone Kas Öyle İngilizce Videolara Başla