Wolfteam PixelArt(Küp Sanatı)

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen ö
Evet Oynayışıda Biraz Zor Ve Uyarlama Demek Bence İyi Olmuş Çünkü Farklı Şeyler Ayarlıyabiliyoruz (hatırladığım kadarıyla)
aynen güzel olmuşta f2plerde alıştığımız marketi göremeyip çarşıyı bulunca ve orada da sadece itemlerin zenle satıldığını görünce bu oyunda normal silah yok mu deyip bırakıp 8,5gblik oyunu sildikten sonra internetten bakıp bulunca tekrar yüklemeye üşendim :))

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla hayatta mcedit bilen sadece sensin sanki anlamiyacaktik zaten :ha:

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kendin Yapta Koy Artık herkes MCedit'le Koyuyor Bakın Ben Yaptım Program Yok :S Canımı Sıkmnaya Başladı Bu Durum :S

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şu Renkli Clay Bloklar Nasıl Yapıyorsunuz ?
8 Tane clay block'u içi boş olacak şekilde çalışma masasına diz (cobblestone ile fırın yapar gibi) içine de renklendirici boyayı koy olur :)

En azından ben son snapshotda öyle gördüm crafting tekrar değiştiyse bilemem :)

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet arkadaşlar mcedit ile yaptım sadece göstermek amacli kendim yaptım die böbürlenmek amacli degil[DOUBLEPOST=1374057434,1374057373][/DOUBLEPOST]isterseniz yeni bir tahane daha yapabilirim wolfteam metin2[DOUBLEPOST=1374057512][/DOUBLEPOST] 1.6.2 ye yeni gelen blocklarla yapildi clay block a renk verion ya o
Lan olum wolfteam metin2 falan oynama sana bf4 alıyım onu oyna seneye bak yapılanlara bak sonra metin 2 ye geri dön oynamak istersen sana bf4 alırım. (almam lan ciddiye alma :DWQ.As)