Win 8 Minecraft Açılmıyor

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir şey dikkatimi çekti. Bende 5 tane Microsoft Visual var ve bunların ilk 3 tanesi 2008 yazıyor. Diğer ikisi de 2010. Acaba bunları nasıl güncelleştirebilirim? İnternetten baktım 2012 versiyonu varmış sanırım
Ayrıca forge update de sonuç vermiyor

İnternete OpenGl yapıp karıştırırmısın biraz.

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıda yazdığın gibi This can usually be fixed by updating the video card drivers. Demiş yani güncellemen lazım ama güncellemişsin sen en iyisi bir bilgisayarcıya götür ama son çare olarak götür.Yardımcı olmaya çalışacağım kardeşim.

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yukarıda yazdığın gibi This can usually be fixed by updating the video card drivers. Demiş yani güncellemen lazım ama güncellemişsin sen en iyisi bir bilgisayarcıya götür ama son çare olarak götür.Yardımcı olmaya çalışacağım kardeşim.
Çok sağol yordum baya seni de son bir şu videoya bakar mısın ?
anlatan win xp için anlatmış. bunu nasıl win8 e uyarlayabilirim bi fikrin var mı?

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim vallaha internetim öyle yavaşki videoyu falan açmıyor Yarın baksam bir şey olurmu?

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Estağfurullah Önemli değil kardeşim ama yardım edeceğim sana.

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu linkten minecraft sp indir nick kismina isim gir ve oyna sonucunu yazmayi unutma
Çalışan minecraftım var onu kullanıyorum. Win 7 bilgisayarımda test etmiştim sağol yine de[DOUBLEPOST=1374447769,1374447706][/DOUBLEPOST]
win 8 im ve süper bi şekilde oynuyorum konuya gelince crackliyse tabi hata verir
Crackli oynayan birçok arkadaşım var sorun crack olup olmaması değil sağol yine de.