The On2maymun HungerGames Plugin Paketi Yakında RPG !

on2maymun RPG Plugin Paketi Yapsın mı ?

• Kullanılan toplam oy
    7

on2maymun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar,

Bu Benim 3. Plugin Paketim Ve Gerçekten Heyecanlıyım.
Plugin Paketini Niye Ücretsiz Veriyorsun ? Kötümü ? Dandik ? Çalışmıyormu ?
Hayır Hiçbirisi Değil !
Çünkü Ücretle Plugin Paketi Satmaya Karşıyım !
İnsanlar O Kadar Para Biriktiriyorlar.Gidiyorlar Sunucu Alıyorlar.Kaç Gün Plugin Paketiyle Uğraşıyorlar.

Uğraşmayın Diye Ücretsiz Veriyoruz.Sizlerinde Güzel Serverler Kurmaya Hakkınız Var.Ha Sizin Kurduğunuz Server,Ha NoMercyMc.Siz Eğer Saygılı Ve Düzgün Üyeler Toplarsanız En Az NoMercyMc Kadar Üyeniz Olabilir.Fakat Üye Değil,Saygılı Ve Terbiyeli Üye Toplamaya Dikkat Etmelisiniz.

Lafı Daha Fazla Uzatmadan HungerGames Plugin Paketimi Sizlere Sunuyorum.İşallah Güzel Bir HungerGames Kurarsınız.Kurarsanız IP Adresini Atarsanız Sevinirim.Belki Serverinizi Ziyarete Gelirim :)

MediaFire:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hepinize İyi Oyunlar,İyi Forumlar.

ClaimZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir başkasının emeğini çalarak ne kadar heyecanlı olabilirsin ki. Madem çalıyosun kendinin diye tanıtıyosun neden ahmetmelihtr isimlerini düzenlemiyorsun. Türk Milleti her daim sizin gibi salaklarla dolu olacaktır. Çalmayla emeğe saygı duyuyorsan EMEĞE SAYGI ++

on2maymun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir başkasının emeğini çalarak ne kadar heyecanlı olabilirsin ki. Madem çalıyosun kendinin diye tanıtıyosun neden ahmetmelihtr isimlerini düzenlemiyorsun. Türk Milleti her daim sizin gibi salaklarla dolu olacaktır. Çalmayla emeğe saygı duyuyorsan EMEĞE SAYGI ++

Kardeşim Zoruna Gidiyorsa İndirmessin.GroupManager Ayarlamakla Uğraşmak İstemedim.AhmetMelihTR'Den 2-3 Plugin Almış Olabilirim.Ölmessiniz Merak Etmeyin.

ClaimZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bi dk bi dk 2-3 plugin mi almış olabilirsin en temel şeyleri ondan almışsın zaten almışsın demeyelim direk paketi alıp içine 1-2 bişi eklemişsin

ClaimZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya allah için reklam demeyin şunlara resmen ahmetin paketi kendisi dağıttı zaten 2 plugin eklemiş benim demiş önemli olan senin eklediklerin değil thebukkitgames zaten önemli olan

on2maymun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya allah için reklam demeyin şunlara resmen ahmetin paketi kendisi dağıttı zaten 2 plugin eklemiş benim demiş önemli olan senin eklediklerin değil thebukkitgames zaten önemli olan

AhmetMelihTR'Ye Takmışsın Arkadasım Sende Ya.Birkaç Plugin Aldım Diyorum Hepsini Aldım Demiyorum Size.İnanmıyorsan İnanma.

ClaimZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
emek olması mühim değil önemli olan herrşey onun ahmet gitti rahatlayın bilemem