Merhaba Arkadaslar,
Bu Benim 3. Plugin Paketim Ve Gerçekten Heyecanlıyım.
Plugin Paketini Niye Ücretsiz Veriyorsun ? Kötümü ? Dandik ? Çalışmıyormu ?
Hayır Hiçbirisi Değil !
Çünkü Ücretle Plugin Paketi Satmaya Karşıyım !
İnsanlar O Kadar Para Biriktiriyorlar.Gidiyorlar Sunucu Alıyorlar.Kaç Gün Plugin Paketiyle Uğraşıyorlar.
Uğraşmayın Diye Ücretsiz Veriyoruz.Sizlerinde Güzel Serverler Kurmaya Hakkınız Var.Ha Sizin Kurduğunuz Server,Ha NoMercyMc.Siz Eğer Saygılı Ve Düzgün Üyeler Toplarsanız En Az NoMercyMc Kadar Üyeniz Olabilir.Fakat Üye Değil,Saygılı Ve Terbiyeli Üye Toplamaya Dikkat Etmelisiniz.
Lafı Daha Fazla Uzatmadan HungerGames Plugin Paketimi Sizlere Sunuyorum.İşallah Güzel Bir HungerGames Kurarsınız.Kurarsanız IP Adresini Atarsanız Sevinirim.Belki Serverinizi Ziyarete Gelirim
MediaFire:
Hepinize İyi Oyunlar,İyi Forumlar.
Bu Benim 3. Plugin Paketim Ve Gerçekten Heyecanlıyım.
Plugin Paketini Niye Ücretsiz Veriyorsun ? Kötümü ? Dandik ? Çalışmıyormu ?
Hayır Hiçbirisi Değil !
Çünkü Ücretle Plugin Paketi Satmaya Karşıyım !
İnsanlar O Kadar Para Biriktiriyorlar.Gidiyorlar Sunucu Alıyorlar.Kaç Gün Plugin Paketiyle Uğraşıyorlar.
Uğraşmayın Diye Ücretsiz Veriyoruz.Sizlerinde Güzel Serverler Kurmaya Hakkınız Var.Ha Sizin Kurduğunuz Server,Ha NoMercyMc.Siz Eğer Saygılı Ve Düzgün Üyeler Toplarsanız En Az NoMercyMc Kadar Üyeniz Olabilir.Fakat Üye Değil,Saygılı Ve Terbiyeli Üye Toplamaya Dikkat Etmelisiniz.
Lafı Daha Fazla Uzatmadan HungerGames Plugin Paketimi Sizlere Sunuyorum.İşallah Güzel Bir HungerGames Kurarsınız.Kurarsanız IP Adresini Atarsanız Sevinirim.Belki Serverinizi Ziyarete Gelirim
MediaFire:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Hepinize İyi Oyunlar,İyi Forumlar.