Kendi plugin paketinizi oluşturmak mı istiyorsunuz ? Kaçırmayın..

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
StarCraftTR Minecraft dünyasına ciddi olarak ilk adımlarını 2011 Ocak ayında atmıştır.
Daha sonrasında yönetim ekibinden cLaPsTR'nin çektiği
server kurma rehberleri ile tüm serverlara öncülük etmiş,
oyuncuları hamachi ağından çıkarmayı başarmıştır.
Artık StarCraftTR olarak işi sizler için kolaylaştırmak,
Türk oyuncuların görebilecekleri server kalitelerini yükseltmek istiyoruz.
Tamamen bizler tarafından ayarlanmış,
Türkçeleştirilmiş pluginleri kullanarak kendi plugin paketlerinizi hazırlayabilir,
kendinize uygun şekilde düzenlebilirsiniz.
Eğer bir sorununuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz, herzaman destek vereceğiz.
İletişim için:
Konu altından soru ve sorunlarınızı bildirerek tüm forum kullanıcılarına yardımcı olabilirsiniz.
Veya özel mesaj yoluyla yardım alabilir, eğer ciddi bir sorun ise çözüm için video çekmemizi sağlayabilirsiniz.
Ayrıca,
Tanıtımını yapmamızı istediğiniz bir plugin varsa plugin arşivimizde olan pluginleri tanıtırken sizin istediğiniz pluginlere öncelik tanıyabiliriz.
Ekibimiz:
Facebook Sayfalarımız:
TEMEL DESTEK KONULARI:
(CentOS'un tek farkı serverı rtoolkit.sh ile başlatmak.)
Youtube kanalımızdan tüm videoları takip edip, abone olmak için logoya tıklayınız.
WebSitemize geçip tüm pluginleri yerinde incelemek için resme tıklayınız.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel konu olacağa benziyor :D bende çeviyordum plugin ama format atınca gitti bir kısmı yeniden başladım şimdi :D

Oyunbaz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Oyunda Yaratma Bölümü Olabilir Bu Gayet Dogal Çünkü Oyunu Yazanlar Müslüman Degil , Fakat Bizler Müslümanız , Oyunda Yaratmak Yerine Oluşturmak Desek Daha Dogru Olur , Çünkü Yaratmak Yoktan Var Etmek Anlamına Gelir , Yoktan Var Etmekte Allah'a Mahsustur, Şimdi Banada Ters Cevap Verecek Kişiler Olabilir , Pc de Yoktan Birşeyler Yapmak Belkide Size Yaratmak Gibi Gelebilir Ama Esas Yaratmak Yoktan Var Etmek Yani Pc de Olmadan Var Etmek Demektir , Dini Karıştırma diyen Arkadaşa Cevap Veriyorum ,Dini Hayatımıza Göre Degil ,Hayatımızı İslam Dinine Göre Yaşamalıyız , Arkadaşlar Sizden Ricam Bu Tür Konular Hassas Konular,Butür Şeylerden Rahatsız Olanlar Olabilir ( Bende Rahatsız Oldum) Lütfen Fazla Uzatmayalım

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Oyunda Yaratma Bölümü Olabilir Bu Gayet Dogal Çünkü Oyunu Yazanlar Müslüman Degil , Fakat Bizler Müslümanız , Oyunda Yaratmak Yerine Oluşturmak Desek Daha Dogru Olur , Çünkü Yaratmak Yoktan Var Etmek Anlamına Gelir , Yoktan Var Etmekte Allah'a Mahsustur, Şimdi Banada Ters Cevap Verecek Kişiler Olabilir , Pc de Yoktan Birşeyler Yapmak Belkide Size Yaratmak Gibi Gelebilir Ama Esas Yaratmak Yoktan Var Etmek Yani Pc de Olmadan Var Etmek Demektir , Dini Karıştırma diyen Arkadaşa Cevap Veriyorum ,Dini Hayatımıza Göre Degil ,Hayatımızı İslam Dinine Göre Yaşamalıyız , Arkadaşlar Sizden Ricam Bu Tür Konular Hassas Konular,Butür Şeylerden Rahatsız Olanlar Olabilir ( Bende Rahatsız Oldum) Lütfen Fazla Uzatmayalım

Anlatım bozukluğundan dolayı gerekli düzenlemeyi yaptım.
Her insanın inancının kendine olduğunu belirterek konuyu kapatmak istiyorum.