biraz değiştirin şu eklentileri, bukkitte binlerce eklenti var, hep aynı şeyler, tüm sunucularda aynı eklentiler kullanılıyor, youtube kanallarında aynı eklentiler tanıtılıyor. Allah aşkına biraz değişiklik yapın, farklı eklentiler araştırın bulun edin tanıtın. Hep standart şeylere bağlı kalmayın.
Gayet yararlı bir konu Bir soru sormak istiyorum.
Pluginleri nasıl ceviriyorsunuz bende öğrenmek istiyorumda şimdi diceksiniz herkes yapamaz zor bir iş diceksiniz ben bu zor işi
öğrenmek istiyorum.Amacım konuyu hortlatmak değil.Plugin cevirmeleri için bir konu açarsanız memnun olurum
Çok güzel ve düzenli bir site olmuş başarılarınızın devamını dilerim NAVAGAMING ekibi. Türkiye'ye böyle bir site lazımdı.![]()
Neden zor diyelim. Biz birşeyi gizlemiyoruz. Amacımız insanlara faydalı olmak.
Konuyuda hortlatmış değilsiniz. Son mesajdan sonra 2 saat geçmiş ve konu sürekli olarak eklenen videolarla güncellenmekte.
Çevirmeler için ayrı bir konu açmamıza gerek yok. Türkçeleştirilmiş pluginlerin videolarına bakarsanız plugin klasörünün içerisinde bir dil texti veya config textinin içinde belli satırlar Ingilizce olarak yazmakta. Biz bunları çeviriyoruz ve otomatik olarak pluginde değişmiş oluyor.
Ayrıca her plugini Türkçeleştir-e-mememizin nedeni pluginlerde herhangi bir cümle, mesaj bulunmamasıdır.[DOUBLEPOST=1375458578,1375305126][/DOUBLEPOST]Websitemiz tamamlanmıştır:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Forum Bölümü eklenseymiş. İnsanların soru(n)ları olabilir. Ama iyi gayet.
Yorumunuz için teşekkürler.
şu an için ekibe alımımız yok. Fakat yorumlarınız, soru(n)larınız ile bize destek olabilirsiniz.
selam kardeşim öncelikle bir konu konusmak icin burdayım eger skype in filan varsa cok daha rahat olur anlayısın icin sagol[DOUBLEPOST=1375801329,1375800688][/DOUBLEPOST]
kardeşim mesajımı görmedin sanırımda konusmak istedigim bi konu vardı skype verebilirsen daha rahat konusuruz.. vermek istemeyebilirsin anlarımda özel mesaj atamıyorum :s