Arkadaşlar Rapor Et Butonunu Bilinçli Kullanın

Oyunbaz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Rapor Et Butonunu Bilinçli Kullanın

Başlıktada Belirttigim Gibi Arkadaşlar Rapor Et Butonunu Bilinçli Kullanın , En Küçük Birşeyde Rapor Ediyorsunuz Raporlar Çıg Gibi Büyüyor ,Esas Rapor Edilecek Konulara Ulaşmamız Mümkün Olmuyor, Raporlara Bakmaktan Birhal Olduk, 2 Ay Önceki Raporlar Bakılamamış Öylece Duruyor Yeni Gelen Raporlardan sıra Gelmiyor, Arkadaşlar Basit Şeyleri Rapor Etmeyelim Lütfen

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela sunucular bölümünde yapılan flood(ardarda konu) şeklinde bir olay varsa rapor edelim mi canımı sıkmaya başladılar mesaj felanda atıyorlar

Quaick

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar forum kurallarına aykırı olan hareketleri rapor edebilirsiniz. Çoğu bölümün kendi kuralları var Örnek olarak Minecraft Türk Sunucuları Forum Kuralları ..

Kaan697 Sunucular bölümünün kurallarına bakarsan 12 saatte bir defa güncelleme hakkı var. Eğer güncelleme aralığı 12 saatten az ise rapor etmen iyi olacaktır.

Neadiatre flood forumda yasak olduğu için rapor etmen iyi olacaktır.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
blastcraft 4 ayrı konu açtı bu rapora değer diye düşünüyorum

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar forum kurallarına aykırı olan hareketleri rapor edebilirsiniz. Çoğu bölümün kendi kuralları var Örnek olarak Minecraft Türk Sunucuları Forum Kuralları ..

Kaan697 Sunucular bölümünün kurallarına bakarsan 12 saatte bir defa güncelleme hakkı var. Eğer güncelleme aralığı 12 saatten az ise rapor etmen iyi olacaktır.

Neadiatre flood forumda yasak olduğu için rapor etmen iyi olacaktır.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Rapor Edenler Ödüllendirilecek falan bişi vardı biraz açar mısın konuyu

Quaick

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minerkingxx6. Forum kurallarını okursanız flood'un yasak olduğunu göreceksiniz. Bu yüzden flood yapanları rapor etmeniz daha iyi bir foruma sahip olmamızı sağlayacaktır :)

Oyunbaz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Rapor Edilecekler Sırası , Küfür , Hakaret ,Crack Paylaşımı,Başka Site Reklamı,Spam Gibi Şeyler , Bazı Arkadaşlar Gereksiz Konu,Bana Yürü Git Dedi,Benimle Dalga Geçiyor Gibi Eften Püften Şeylere Rapor Ediyorlar Bunları Rapor Etmeyelim Lütfen

En iyi cevaplar
0
ben zaten her gördügümde rapor ediyorum. tabi her seyi etmiyorum. forumun bu flood ve post kasanlardan kurtulması lazım onun için daha dikkatli rapor edelim.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
yanlış yere Açılan Konularıda Rapor edin tabii ki , Ben Çocukca Takışmalardan Birbirini Rapor Eden abilerden Bahsediyorum

Adam Buildine Eleştiri Yapıyorum Diye Kaldıramayıp Rapor Ediyor :p

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunbaz HERRRR iddiasina varim ki en son bnm raporumdan sonra actnz dmi :p adam swmin konusunun altina yazmsti bn de bildrmstm sonra sizin profilinize baktm yetkilisiniz. Ne yaptgnza baktm, bnm konuma bakyodnz :p

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 2 kullanmadan gonderdm.