Arkadaşlar Rapor Et Butonunu Bilinçli Kullanın

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Burada bile ya...[DOUBLEPOST=1374929997,1374929858][/DOUBLEPOST]

Vardı, denk geldim öylesine. Çok ilginç raporlar geliyor. Çok güldüklerim de oluyor, yoğunken kızdıklarım da.[DOUBLEPOST=1374932304][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar, bunu yapmayın mesela.

Bunlar Yaşıyormu Hala ya :D

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada bile ya...[DOUBLEPOST=1374929997,1374929858][/DOUBLEPOST]

Vardı, denk geldim öylesine. Çok ilginç raporlar geliyor. Çok güldüklerim de oluyor, yoğunken kızdıklarım da.[DOUBLEPOST=1374932304][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar, bunu yapmayın mesela.

En son bizim arkadaşların attığı ss lerde görmüştüm intte knk arayanları :sırıtmak: Facebook u özledim 4 aydır girmiyorum neyse saptı iyice :sırıtmak:

İmzadaki resimden bir şey olur mu?

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örneğin benim bir sunucum var,factions survival türünde.İki yerede konu mu açmalıyım yoksa ikisinden birine mi?

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
rapor et olayı gerçekten düzeltilmeli çok gördüm biri birine atar yapıyo oda ona gider yapıyo sonra bilmem mal dedi bana salak muamelesi yaptı diye raporlar geldiğini hemen hemen herkes tahmin edebilir diye düşünüyorum rapor kısıtlanmalı diyecem o da olmayacak yani 2 tarafı dikenli mızrak bu bi tarafını tutsan aşırı rapordan şuçlular banlanamayacak diğer tarafını tutsan rapor konusunu anlamayanlar rapor hakını boş yere kullanıp rapor edemeyecekler ki yine şuçlular banlanamayacak ortadan ince bir sistem yapılmalı arda arda rapor ediyorlarsa mesajdaki gibi raporları otomatik birleştirebilir diyebileceğim bir şey yok ama adminlerin yorulmaması için günde 3 rapor hakkı olabilir ki bu hakkı zekice kullanmak lazım