Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraft orjinal aldım, kredi kartını vs. yazdım bir şey olmadı YARDIM!
Arkadaşlar herşeyi yazdım, yaptım. Kredi kartı bilgilerinide yaptım. Dolandırılmış olabilirmiyim? Pay'a bastım bir şey döndü 2 sn sonra durdu. Şimdi indirsem premium oldummu noldu?
mehmetburak bir şey olmazsa senin dediğini yapması mantıksız.Adam önce bi sorup soruşturmalı.Direk kredi kartı bilgilerini filan verirse sorun yaşayabilir.
Kredi kartını aldığın bankayı ara sor işlem yapılmış mı diye.Yapıldıysa gelir 24 saat içinde.yapılmış gelmediyse mojang a mesaj at.Eğer yapılmamışsa tekrar yapmadan önce mojang a mesaj atmanı öneririm.Çünkü başıma geldi.1 tane alacaktım yanlışlıkla 2 tane aldım başka bir oyunda.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.