Minecraft orjinal aldım, kredi kartını vs. yazdım bir şey olmadı YARDIM!

VasoxeN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herşeyi yazdım, yaptım. Kredi kartı bilgilerinide yaptım. Dolandırılmış olabilirmiyim? Pay'a bastım bir şey döndü 2 sn sonra durdu. Şimdi indirsem premium oldummu noldu?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Deneyebilirsin.Buy Now! yazıyorya ora yazmaz.Ama dolandırma olacağını sanmıyorum güvenli bir şirket.Herkes öyle diyor.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
e-posta adresine bir mail gelecek.Ordan kullanıcı ismi belirleyeceksin.Ondan sonra oyuna girerken isimle değil mail ile gireceksin.Bu kadar basit.

VasoxeN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Valla herşeyi yaptım, Pay a bastım. 1-2 snlik bir şey döndü böyle 15-20 dk oldu e-mail felan gelmedi. Hala oyun "Buy Now" diyor

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kredi kartına gir.Bak minecraft'ı satın aldıysan bir fotoğraf al Mojanga gönder.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
24 saat içinde e-mail gelecek zaten.Bekle.1 gün geçipte gelmezse mojang a mesaj at.

VasoxeN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler, 24 saat bekleyeceğim olmazsa mojang a ve bu konuya mesaj atarım. İlginiz içi teşekkürler :]

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
mehmetburak bir şey olmazsa senin dediğini yapması mantıksız.Adam önce bi sorup soruşturmalı.Direk kredi kartı bilgilerini filan verirse sorun yaşayabilir.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
BEn bilgisini versin demiyorumki, satın almışsa fakat gelmesse göstersin fakat gelmedi desin.Özel bilgiler varsa yazıları siyah yapsın.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
BEn bilgisini versin demiyorumki, satın almışsa fakat gelmesse göstersin fakat gelmedi desin.Özel bilgiler varsa yazıları siyah yapsın.

Tamam haklısında.Önce bi sorup soruştursun.Ben onun yerinde olsam öyle yapardım.

Teşekkürler, 24 saat bekleyeceğim olmazsa mojang a ve bu konuya mesaj atarım. İlginiz içi teşekkürler :]

Kredi kartını aldığın bankayı ara sor işlem yapılmış mı diye.Yapıldıysa gelir 24 saat içinde.yapılmış gelmediyse mojang a mesaj at.Eğer yapılmamışsa tekrar yapmadan önce mojang a mesaj atmanı öneririm.Çünkü başıma geldi.1 tane alacaktım yanlışlıkla 2 tane aldım başka bir oyunda.

VasoxeN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lanet olsun, 2 defa bastım ben ona bir şey olmadı diye. İptal ettirme şansım varmı?

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardes bosu bosuna paranı harcamısın bende mınecraftı orjıjallestırme var :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi