Alpha 1.0.11'de Herobrine Var Mı

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
herobrine hiç olmadı mı diyorsun yani[DOUBLEPOST=1375198805,1375198551][/DOUBLEPOST]

evet aynı sürümden sıkıldım infdev den ve betadan da oynayacam
Bana göre olmadı hatta Notch 'a da oyunda Herobrine adında bir bossun olup olmadığını sorduklarında Notch böyle bir bossun olmadığını söylüyor buna rağmen hala olduğunu söyleyip insanları inandırmaya çalışıyorlar yok gören insanların oyunu bırakması üzerine Herobrine kaldırılmış da yok şöyle de yok böyle bir şey :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
mesela bizi kandırmaya çalışan bir arkadaşımız
Bilmem dikkat etmemiştim benim launcherde de yazıyor ama dediğim gibi mcupdate.tumblr.com mojangın editörlüğündemi bilmiyorum ama oyunu herobrine'dan korktuğu için oynamayan arkadaşları tekrar oyuna çekmek için her seferinde konan bir dipnot olmuş o işsiz arkadaş da bunu bulmuş :D

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre olmadı hatta Notch 'a da oyunda Herobrine adında bir bossun olup olmadığını sorduklarında Notch böyle bir bossun olmadığını söylüyor buna rağmen hala olduğunu söyleyip insanları inandırmaya çalışıyorlar yok gören insanların oyunu bırakması üzerine Herobrine kaldırılmış da yok şöyle de yok böyle bir şey :)

açıklamalra göre dağılabiliriz

-konu kilitlensin-

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
mesela bizi kandırmaya çalışan bir arkadaşımız

Oyundan Çıkaramamak Ne Ya :D
Neyse Herobrine Minecraftın Alpha Versiyonunda Mob Olarak Eklendi Oyuncal Korkularını Minecraft Forumda Paylaştılar Mojang Şirketi İnsanların Oyunu Brakmaması İçin Herobrine Adlı Kişiyi Oyundan Kaldırdı (Her Versiyonda Removed Herobrine Yazısı Korkanların Korkularını Atlatması İçin Yazılıyor.) Tartışmayın Artık.

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundan Çıkaramamak Ne Ya :sırıtmak:
Neyse Herobrine Minecraftın Alpha Versiyonunda Mob Olarak Eklendi Oyuncal Korkularını Minecraft Forumda Paylaştılar Mojang Şirketi İnsanların Oyunu Brakmaması İçin Herobrine Adlı Kişiyi Oyundan Kaldırdı (Her Versiyonda Removed Herobrine Yazısı Korkanların Korkularını Atlatması İçin Yazılıyor.) Tartışmayın Artık.
bende bizi keklemeye çalışanlara uyarıyom