FTB Ultimate Advanced Solar Panel Yardım!!

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben solar panel yaptım.Bunu advanced solar panel yapacağım.Bunun için UU-Matter ve İridium ingot istiyor.Bunları nasıl yapabilirim?

Şimdiden Teşekkürler!!!!

anka06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
uu matteri için bir mass fabricator yapmalısın sonra onu iyi bir enerji kaynağına bağlamalısın en sonunda kendisi yavaşça uu matter üreticektir hızlandırmak için alt kısmına scrap atabilirsin scrap ı da recylyer da gereksiz eşyalarını dönüştürerek yapabilirsin iridium ingot için iridium gerekir bunu da uu matterle craftlıyabilirsin

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
uu matteri için bir mass fabricator yapmalısın sonra onu iyi bir enerji kaynağına bağlamalısın en sonunda kendisi yavaşça uu matter üreticektir hızlandırmak için alt kısmına scrap atabilirsin scrap ı da recylyer da gereksiz eşyalarını dönüştürerek yapabilirsin iridium ingot için iridium gerekir bunu da uu matterle craftlıyabilirsin

Tmm çok teşekkürler.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Greg tech in sevmediğim 2zorlaştırması 1-advanced solar panel 2-Iridium plate abartmış ikisinide. Normal solarıda zorlaştırıyo sanırsam. kömür bul dur

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Greg tech in sevmediğim 2zorlaştırması 1-advanced solar panel 2-Iridium plate abartmış ikisinide. Normal solarıda zorlaştırıyo sanırsam. kömür bul dur

normal solar için silicon istiyor :) onun içinde blast furnace bide coufger mi öyle bir şey istiyor :(

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal solar paneli değiştiriyor evet. Benim Feed The Köfte'nin başında yaptığım dönemde Advanced Solar Panels modunun eski sürümü geçerliydi :sırıtmak: o sürümden sonra değiştirildi recipe.
ben başta hep greg techi iptal ediyom iyice gelişince açıyom :D en sağlamı :D bu arada greg techi senin sayende öğrendim +1

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben başta hep greg techi iptal ediyom iyice gelişince açıyom :sırıtmak: en sağlamı :sırıtmak: bu arada greg techi senin sayende öğrendim +1
Hiçbir şekilde sağlam bir şey değil... Her şeyin en başında böyle yaparan GregTech'teki makinelerin %80'ini yapamayacağını garantiliyorsun çünkü pek çok şey GregTech orelarını istiyor. Kaldı ki GregTech ile başlamayı bi dene, inanılmaz keyiflidir.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiçbir şekilde sağlam bir şey değil... Her şeyin en başında böyle yaparan GregTech'teki makinelerin %80'ini yapamayacağını garantiliyorsun çünkü pek çok şey GregTech orelarını istiyor. Kaldı ki GregTech ile başlamayı bi dene, inanılmaz keyiflidir.

Aynen abi.İlk başta bu ne lan her şeyi engelliyo çok kötü diyorsun sonra harika oluyor.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yüklenmeyen chunklara gitmek zorunda kalıyorum ama greg tech çok zorlaştırıyo ya

MeiD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

uu mattler craftlayabilirsin demişsin ama nasıl bir resim ya da anlatarak yazarsan sevinirim