Enokan
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
ÖnSöz
Biz bir grubuz ancak diğerlerinden farklı olarak biz grubumuzda bizden daha küçük meltebedeki veya yastakileri ezmiyoruz.Onlar ile arkadas gibi geçiniyoruz.Biz küçük bir grubuz direwolf20 felan ona rakip olamayız ama inandığımız tek birsey var.Asla umudunu kaybetme!.
Merhaba arkadaslar.Bir grup kurmaya karar verdim.bu grup bölüm bölüm bir grup olucaktır.
Bir bölüm mod kodlama bir bölüm yapılar yapma bir bölüm ise mod pack yapma
hepsinin basında ben olacağım
Sartlar : yas önemli değil(Akıl yasta değil basta olur) Minecraft hakkında deneğimli olmalısınız
yapı ekibine katılmak için hayal gücünüz yüksek ve yapabilme kabiliyetiniz en yüksek konumda olmalı modlar hakkında bilgidi olmalısınız
Alımlar 6 ağustos 23:00 da baslamıstır. alımlara katılmak için
skype adresim : enokan2
facebook adresim :
skype veya facebook üzerinden bana ulasabilirsiniz.
oradan referans bırakmanız gerekmektedir
Ad-Soyad :
Skype ve facebook adresin :
Yasın(pek gerekli değil) :
Hangi grupta çalısmak istiyorsun :
Build ekibinde çalısıcaksan yapıtların :
Biz bir grubuz ancak diğerlerinden farklı olarak biz grubumuzda bizden daha küçük meltebedeki veya yastakileri ezmiyoruz.Onlar ile arkadas gibi geçiniyoruz.Biz küçük bir grubuz direwolf20 felan ona rakip olamayız ama inandığımız tek birsey var.Asla umudunu kaybetme!.
Merhaba arkadaslar.Bir grup kurmaya karar verdim.bu grup bölüm bölüm bir grup olucaktır.
Bir bölüm mod kodlama bir bölüm yapılar yapma bir bölüm ise mod pack yapma
hepsinin basında ben olacağım
Sartlar : yas önemli değil(Akıl yasta değil basta olur) Minecraft hakkında deneğimli olmalısınız
yapı ekibine katılmak için hayal gücünüz yüksek ve yapabilme kabiliyetiniz en yüksek konumda olmalı modlar hakkında bilgidi olmalısınız
Alımlar 6 ağustos 23:00 da baslamıstır. alımlara katılmak için
skype adresim : enokan2
facebook adresim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
skype veya facebook üzerinden bana ulasabilirsiniz.
oradan referans bırakmanız gerekmektedir
Ad-Soyad :
Skype ve facebook adresin :
Yasın(pek gerekli değil) :
Hangi grupta çalısmak istiyorsun :
Build ekibinde çalısıcaksan yapıtların :