Herkezin bir grubu var bizimde olsun dedik!

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÖnSöz
Biz bir grubuz ancak diğerlerinden farklı olarak biz grubumuzda bizden daha küçük meltebedeki veya yastakileri ezmiyoruz.Onlar ile arkadas gibi geçiniyoruz.Biz küçük bir grubuz direwolf20 felan ona rakip olamayız ama inandığımız tek birsey var.Asla umudunu kaybetme!.

Merhaba arkadaslar.Bir grup kurmaya karar verdim.bu grup bölüm bölüm bir grup olucaktır.
Bir bölüm mod kodlama bir bölüm yapılar yapma bir bölüm ise mod pack yapma
hepsinin basında ben olacağım

Sartlar : yas önemli değil(Akıl yasta değil basta olur) Minecraft hakkında deneğimli olmalısınız
yapı ekibine katılmak için hayal gücünüz yüksek ve yapabilme kabiliyetiniz en yüksek konumda olmalı modlar hakkında bilgidi olmalısınız
Alımlar 6 ağustos 23:00 da baslamıstır. alımlara katılmak için
skype adresim : enokan2
facebook adresim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

skype veya facebook üzerinden bana ulasabilirsiniz.

oradan referans bırakmanız gerekmektedir

Ad-Soyad :
Skype ve facebook adresin :
Yasın(pek gerekli değil) :
Hangi grupta çalısmak istiyorsun :
Build ekibinde çalısıcaksan yapıtların :

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir şeyler soracağım tabii katılmadan önce ; kaç mod istiyorsunuz ve configleri kodlayanlar mı yapacak ? Kim yapacak ?

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben katılırım da, bütün emeği biz vereceğiz sen başımızda olup kendi ismini vereceksin ha? Ayrıca modları Türkçe'leştirmeyide yapa bilirim.

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben katılırım da, bütün emeği biz vereceğiz sen başımızda olup kendi ismini vereceksin ha? Ayrıca modları Türkçe'leştirmeyide yapa bilirim.

KAtılabilirsin ve dediğin gibi değil ben paylasıyorum ve emeği geçenleri yazıyorum.
Ayrıca ben grubun kalbiyim herkese ben yardım ederim sadece skype da ekle : enokan2 gerekenleri konusuruz.

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
tm kardeşim ekliyorum[DOUBLEPOST=1376076014,1376042511][/DOUBLEPOST]Ad-Soyad :Burak sakallı
Skype ve facebook adresin :kolan1013
Yasın(pek gerekli değil) :13
Hangi grupta çalısmak istiyorsun :farketmez