WG ve WE

GorkemX12

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bugün size WG ve WE yi öğreticeğim video koymadım yazılı anlatıcağım WE yi denemek istiyorsanız SinglePlayerCommands'ı denemenizi tavsiye ederim ama WG yok neyse başlayayım :

İlk Önce Bir Alan Seçmeliyiz blokdan bloka ve diyelim lapisle doldurcaksiniz alanı seçmek için ilk yere sol diğer yere sağ click ile tıkalayacagız

//set 21 veya //set Lapis Lazuli Ore

mesela yaparken işi batırdınız //undo yazıp komudu geriye alabilirsiniz

dielim bir duvar yapmak istiyorsunuz ve elle yapmak çok zor geliyor ozaman dielim 7 blokluk yüksekliği olucak 7 bloku üst üste koyuyoruz ilk alanımızı seçiyoruz diğer alanımızı seçiyoruz komudumuzu yazıyoruz :

dielim taşla yapacaksınız bunu yazıyoruz : //walls 1

Daha fazla bilgi için internetten bulabilirsiniz bunlar en gerekli WE komutları

geçelim WG ye

WG ye başlamak isteyenler için biraz zor bende fazla bilmiyorum sadece WG atmayı göstereceğim

komutlarımızı yazacağım dielim spawnı wgliyeceğiz.

ilk önce yerden en yukarıyı seçmek için

//expand vert yazıyoruz ve ardından spawnı wgliyeceğiz diye böyle yazıyoruz

/region define spawn

işimiz bu kadar bir şey daha gösterip bitireceğim.

dielim bir player dier playeri wgsine ekletmek istiyor hemen elinize deri alıp [wgnin adını bulmak için orada yazar] hemen bunu yazıyoruz :

dielim wgnin ismi GorkemX12

/region addowner GorkemX12 playerismi

yazarak bir playeri ekliyoruz.

iyi günler dilerim.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çokta büyük bir yazı değil.Benim konum var zaten.Aynısını niye tekrarlıyorsun anlayamadım.

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kim bilmiyormuş ya ? Bugün üye olmuşsun bana artislik yapıyorsun.

agasdhfganksmdölgasD:D Lan craft_man banladın beni millet bugün üye oldun diyor :D
Süresiz ban yediğimden dolayı öyle görünebilirm fakat 1000 konum ve 500 mesajim var.
Üstelik "Ben worldedit biliyorum,Uzmanim,Profesyonelim" diyipte bir /mask yapmasını bilmeyeninide bilirim ben.

TheProfessional

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
agasdhfganksmdölgasD:sırıtmak: Lan craft_man banladın beni millet bugün üye oldun diyor :sırıtmak:
Süresiz ban yediğimden dolayı öyle görünebilirm fakat 1000 konum ve 500 mesajim var.
Üstelik "Ben worldedit biliyorum,Uzmanim,Profesyonelim" diyipte bir /mask yapmasını bilmeyeninide bilirim ben.

TheProfessional

Ben worldedit biliyorum,Uzmanım,Profesyonelim demedim ! Geçip bana artislik yapıyorsun burda.Ben geçipte bildiğim komutlarla hava mı attım ? Sadece yardım amaçlı konu açtım.Gorkemx12 de aynısını yaptı.Bence çok haketmişsin ban yemeyi !

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben worldedit biliyorum,Uzmanım,Profesyonelim demedim ! Geçip bana artislik yapıyorsun burda.Ben geçipte bildiğim komutlarla hava mı attım ? Sadece yardım amaçlı konu açtım.Gorkemx12 de aynısını yaptı.Bence çok haketmişsin ban yemeyi !

O zaman ders verme ! Başkalarınında bilgilerini mahvediyosun.Gene bir şey demiyorum ama ders nasıl verilir öğren:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne ders vermesi ya ? Burda yardım amaçlı konu açtım diyorum.Senin gibi 1000 konu kasmadım.Bunu anla yani.Yeter artık.Bıktı bu forum senden.