Minecraft: Timelapse Orta Çağ Köyü

MaSTRa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-O köprünün bacakları nedir öyle ? (hiç kassmamışsın)
2-Köprünün altına yaptığının rüzgar değirmesiniyse neden aptal saptal bir yere bakıyor ? ve neden o kadar kısa ?
3-Gerisi beğendim merak etme :D Şelalemsi yerdeki ışıklandırma hariç ışıklandırmayı iyi yapmışsın abartmaman çok hoş durmuş.
Tebrikler...

hüso108

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
La sizin kavganızdan benim hayatım karardı ve kardeş çok güzel olmuş fakat bence köprünün ayaklarına çalışırsan iyi olur...Bide seede atsan memnun olurum...[DOUBLEPOST=1376410803,1376410630][/DOUBLEPOST]Mapı yapan arkadaş kavganızda haklı reportluyorum...
SAYGILAR! :)[DOUBLEPOST=1376410887][/DOUBLEPOST]O rasimsiz haklıymış la :D

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
La sizin kavganızdan benim hayatım karardı ve kardeş çok güzel olmuş fakat bence köprünün ayaklarına çalışırsan iyi olur...Bide seede atsan memnun olurum...[DOUBLEPOST=1376410803,1376410630][/DOUBLEPOST]Mapı yapan arkadaş kavganızda haklı reportluyorum...
SAYGILAR! :)[DOUBLEPOST=1376410887][/DOUBLEPOST]O rasimsiz haklıymış la :sırıtmak:
bak kardeşim ben sadece beğenmediğimi söyledim sonra adam geldi bana çıkıştı burda hatalı ben miyim şimdi?

hüso108

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi aranızda bir kavga yaşanmasa sen hemen tak die beğenmedim demessin yani şu garibime gitti Hiç beğenmedim iğrenç dion normalde insan hatalarını sözler düzelt ser anlayabildimmi bilmiyorum

TheHeroBasar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık süper olmus :D[DOUBLEPOST=1376465745,1376465595][/DOUBLEPOST]SERVERMIME GELEBILIRMISIN ??
Hamachi Adı:VIPPerks
Şifre:123
Hamachi adını yorum olarak atabilirmisin

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi aranızda bir kavga yaşanmasa sen hemen tak die beğenmedim demessin yani şu garibime gitti Hiç beğenmedim iğrenç dion normalde insan hatalarını sözler düzelt ser anlayabildimmi bilmiyorum
beğenmediğim yanları şu:köprünün ayakları pek güzel olmamış,binaların biri üste biri altta,world edit kullanmış işte bu yanlarını sevmedim
Kendi kendine konuşma...
kendi kendime konuşmuyorum ki bunu anlayamıyıcak kadar salak mısın?

Storm35

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
beğenmediğim yanları şu:köprünün ayakları pek güzel olmamış,binaların biri üste biri altta,world edit kullanmış işte bu yanlarını sevmedim

kendi kendime konuşmuyorum ki bunu anlayamıyıcak kadar salak mısın?

Eleştirini "Sevmedim çok iğrenç" gibi değilde böyle yazarsan olumlu yanıtlar alırsın.