sanane o benim beğenip beğenmem benim zevkim sırf sen sevdin diye herkesin beğenmesi gerekmez şimdi kes sesini ve git sütünü içDaha güzelini yapda görek :sırıtmak: "Sanane oğlum Hesap benim Minecraft benim yapmıcam" derse şaşırmayın millet :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak:
bak kardeşim ben sadece beğenmediğimi söyledim sonra adam geldi bana çıkıştı burda hatalı ben miyim şimdi?La sizin kavganızdan benim hayatım karardı ve kardeş çok güzel olmuş fakat bence köprünün ayaklarına çalışırsan iyi olur...Bide seede atsan memnun olurum...[DOUBLEPOST=1376410803,1376410630][/DOUBLEPOST]Mapı yapan arkadaş kavganızda haklı reportluyorum...
SAYGILAR![DOUBLEPOST=1376410887][/DOUBLEPOST]O rasimsiz haklıymış la :sırıtmak:
beğenmediğim yanları şu:köprünün ayakları pek güzel olmamış,binaların biri üste biri altta,world edit kullanmış işte bu yanlarını sevmedimAbi aranızda bir kavga yaşanmasa sen hemen tak die beğenmedim demessin yani şu garibime gitti Hiç beğenmedim iğrenç dion normalde insan hatalarını sözler düzelt ser anlayabildimmi bilmiyorum
kendi kendime konuşmuyorum ki bunu anlayamıyıcak kadar salak mısın?Kendi kendine konuşma...
hayır değilim sen öyleysen bilemeyeceğimHayır.Ya sen kendi kendine konuştuğunu anlamayacak kadar salakmısın ?
beğenmediğim yanları şu:köprünün ayakları pek güzel olmamış,binaların biri üste biri altta,world edit kullanmış işte bu yanlarını sevmedim
kendi kendime konuşmuyorum ki bunu anlayamıyıcak kadar salak mısın?
önerim için thx ama yinede Realkiss bana karışıcaktı o beğendiya hepimiz beğenmek zorundayızEleştiri "Sevmedim çok iğrenç" gibi değilde böyle yazarsan olumlu yanıtlar alırsın.